Dhanda ute for resten av sesongen

Den lovende midtbanespilleren på Liverpool U18, Yan Dhanda, står foran et langvarig skadeopphold. U18 møter Manchester City tidlig lørdag ettermiddag.

17-årge Yan Dhanda, med indiske aner, skadet seg nylig på trening da lagkamerat Sam Hart landet på hans ankel.

- Yan er litt øm men han har hatt en operasjon som gikk bra og han er i godt humør, sier Liverpool U18 trener Neil Critchley til Liverpool Echo.

- Han har en utfordring foran seg men han har beina plantet i bakken og det vil gå bra, han vil komme sterkt tilbake.

- Angående tiden han vil være ute, er det litt komplisert. Han stod overfor to operasjoner da en trodde at leddbåndet måtte repareres senere. Nå har imidlertid leddbåndet startet å lege seg selv. De kommer til å ta en vurdering på Yan om tre til fire uker igjen for å se om det vil være behov for ytterligere inngrep. Hvis så ikke er tilfelle kan han være tilbake til pre-season, forklarer Critchley.

U18 mot Manchester City

Liverpool U18 meldte seg på i kampen om å vinne play-off ligaen etter 4-0 mot Everton sist helg, men møter i morgen Manchester City som har vunnet sine tre første kamper.

- Vi var utmerket og det var trolig vår beste kamp denne sesongen, erkjenner Neil Critchley. – Alle spilte opp mot sitt beste og er noe vi har truet med å få til en stund.

- Trolig må vi vinne våre tre siste kamper for å ha noen sjanser om å ta hjem tittelen, men vi skal kjempe til siste slutt.

Liverpool U18 v Manchester City U18 spilles i morgen kl 12.00 og vises på LFC TV (TV 2 Sumo).