Echo: Ben Chilwell er et transfermål

Liverpools problem kan bli å komme til enighet med Leicester om prisen på den 19 år gamle venstrebacken.

Liverpool vil forsøke å sikre seg Leicesters unge forsvarstalent Ben Chilwell i sommer, skriver Liverpool Echo i ettermiddag.

LES OGSÅ: Klopp vil ha trio

Ledelsen i Liverpool verdsetter 19-åringen til rundt 5 millioner pund. Det forventes dog at de ferske ligamestrene vil kreve et høyere beløp enn som så for tenåringen.

Chilwell har spilt tre førstelagskamper for Leicester denne sesongen. Liverpool-ledelsen tror at den engelske U20-landslagsspilleren kan være villig til å flytte til Anfield, men også Arsenal viser interesse for spilleren.

En liste med kandidater

Jürgen Klopp ønsker å sikre seg flere alternativer på venstrebackplassen i løpet av sommeren, og Echo hevder at tyskeren har satt opp en liste med mulige kandidater, slik at de kan gå for andre transfermål dersom Liverpool-ledelsen ikke klarer å komme til enighet med sine kolleger i Leicester.

Chilwell, som er født i Milton Keynes, fikk sin seniordebut for Leicester i en ligacupkamp mot Hull i oktober. Han spilte også to kamper i FA-cupen mot Tottenham. 19-åringen står i tillegg bokført med åtte kamper på lån hos Huddersfield denne sesongen.