En gledens dag for Danny Ings

Frydet seg over sine første minutter på banen siden 4. oktober.

Ings kom inn etter 64 minutter av dagens kamp mot West Bromwich på The Hawthorns, da han erstattet Jordon Ibe.

– Det er vanskelig å beskrive med ord hvor mye ettermiddagens kamp betyr for meg. Samtidig er det viktig å si takk til folkene som gjorde dette mulig, sier Ings til Liverpoolfc.com etter å ha spilt sine første minutter siden han fikk korsbåndskaden i høst.

LES OGSÅ: Må vinne i Basel for å få spille i Europa

– Supporterne var fantastiske. Jeg forventet ikke at de skulle synge navnet mitt etter så lang tid ute, men det fikk hårene til å reise seg på nakken min, og jeg skjønte hvorfor denne klubben er det den er.

Joe Gomez har vært til stor hjelp

– Jeg ønsker også å takke mine lagkamerater for alt de har gjort for meg, mens jeg har kjempet meg tilbake etter skaden. Stemningen på Melwood er strålende, og i garderoben har vi en gjeng som virkelig støtter deg og får deg til å stå på. Uten dem hadde rehabiliteringen min vært mye hardere. Joe Gomez har vært med meg gjennom hele denne perioden, og han har vært utrolig til å være en så ung gutt.

– Manageren har også vært førsteklasses, ikke bare fordi han satte meg innpå i dag, men for alt han har gjort etter at han kom til klubben. Han har støttet meg hele tiden, og jeg håper at jeg kan betale ham tilbake for troen han har på meg.

– Til slutt vil jeg takke to meget viktige grupper mennesker, nemlig Liverpools medisinske stab og min familie og mine venner.– Den medisinske staben i Liverpool er i ypperste verdensklasse, og har fått meg tilbake raskere enn først antatt, og i bedre form enn jeg noen gang har vært i min karriere. Jeg ønsker spesielt å nevne Matt Konopinski, som har vært sammen med meg nesten hver eneste dag siden jeg ble skadet. Jeg skylder denne fyren mye, og jeg kommer alltid til å være takknemlig for det han har gjort.

LES OGSÅ: Origi er tilbake i normal trening

Ensomt

– Det å gå skadet kan være ganske ensomt. Jeg har prøvd det tidligere, men av flere årsaker var denne skaden spesielt vanskelig å takle. Min familie og mine nære venner har imidlertid hjulpet meg gjennom denne vanskelige tiden.

– Det var strålende å være tilbake på banen mot West Bromwich, men dette var bare starten. Jeg vet jeg må jobbe hardere og hardere hver dag for å være aktuell i denne store klubben. Jeg ser virkelig frem til det.