En ny sjanse for Brannagan?

Cameron Brannagan kan være en av flere unggutter som får en ny sjanse til å vise seg frem når Exeter gjester Anfield.

– Alle sjanser vi får er bra for oss, for da kan vi gå ut på banen og få vist oss frem. Ikke minst var det slik i Exeter, da kampen gikk direkte på TV og mange fulgte den via TV-skjermen, uttaler Brannagan til Liverpoolfc.com.

– Det var en god mulighet for U21-spillerne som ble hentet opp og fikk prøve seg på førstelaget. Alle må bare fortsette å gjøre det de gjør til vanlig, og forhåpentligvis får vi alle nye sjanser i fremtiden, fortsetter 19-åringen.

– Kampen i Exeter var en tøff opplevelse for mange av de unge spillerne på laget, men i perioder klarte vi oss bra. Alle snakker om at banen var så dårlig, men vi er vant til dårlige baner som dette. Det er ikke bra, men vi er i stand til å spille under slike forhold, understreker han.

– Jeg synes alle som spilte i Exeter gjorde det bra, og det var en flott opplevelse for alle. Exeter holdt i perioder ballen på bakken, men de varierte dette med lange baller. Det er måten de spiller på, og det må vi respektere. Forhåpentligvis får vi en ny sjanse nå i omkampen, og da må vi ta hensyn til dette. Forhåpentligvis har vi lært noe av den første kampen, som vi kan ta med oss inn i dette oppgjøret.

– Det er ikke enkelt når du ligger under først 1-0 og så 2-1 i en bortekamp. Exeter har også en intim bane, der vi fikk høre det fra publikum. Det var ikke enkelt, men guttene kjempet til siste slutt, noe jeg var veldig fornøyd med.

LES OGSÅ: – Vil kjempe for mer spilletid