En perfekt generalprøve

Engelske aviser mener at 4-1 seieren over Stoke var en perfekt generalprøve for Liverpool foran returkampen mot Borussia Dortmund.

Det er stille for stormen, melder James Pearce i Liverpool Echo.

– Liverpool varmet opp til torsdagens storkamp mot Borussia Dortmund med å knuse et svakt Stoke-lag uten noen som helst problemer. Dette ble kattens lek med musen, og Jürgen Klopp kunne feire sin største hjemmeseier til nå, skriver Pearce.

– Som generalprøve foran kvartfinalen i Europa League mot Dortmund var dette nesten perfekt. Ingen skader, og mye positivt som manageren kan reflektere over. Spillere som Philippe Coutinho, Dejan Lovren og Mamadou Sakho fikk hvile, og angrepsrekka med Daniel Sturridge og Divock Origi herjet med Stoke, fortsetter Echo-journalisten.

– Etter å ha slitt med å treffe en kurumpe med en banjo før jul, er Liverpool nå Premier Leagues mestscorende lag i 2016. Måltørke er snudd til målfest.

Dave Maddock i Mirror ble imponert over innhoppet til Divock Origi.

– Divock Origis to mål mot Stoke viser at spissen er i ferd med å presentere seg som et spesielt talent, skriver han.

– Nervøse Dortmund-speidere noterte heftig gjennom hele denne underholdende kampen, fortsetter han, og spår en spektakulær fotballkamp mot Dortmund på Anfield kommende torsdag.

Maddock roser Jürgen Klopp for å ha fått orden på Liverpool-angrepet i en slik grad at de er en trussel uansett hvem han benytter i angrepsrekka.

Dominic King i Daily Mail skriver at Jürgen Klopps menn cruiset inn til en knusende seier over Stoke.

– Smilet var bredt og klemmene satt løst hos Jürgen Klopp. Liverpool registrerte sin største hjemmeseier i hans korte tid som manager.