Er glasset halvt fullt eller halvt tomt?

Engelsk presse tror Jürgen Klopp er usikker på akkurat det etter 0-0 i Augsburg. Vi har sett på hva avisene skriver etter gårsdagens kamp.

«Augsburg fikk med seg et fortjent uavgjort resultat etter en tam forestilling av Liverpool. Finalen i Basel i mai virker langt unna. Liverpool kastet bort et par store sjanser i en ellers tam førsteomgang, men tok mer tak i kampen etter pause. Men Klopp kan takke en god redning av Simon Mignolet og treverket for at han klarte å unngå et flaut tap på tysk jord. Liverpool kom så vidt fra kampen med verdigheten intakt. De bør fortsatt klare å avansere til 1/8-finalen, da de umulig kan spille like dårlig som dette i returkampen på Anfield. Men dersom Klopp hadde en plan om å hvile nøkkelspillere foran ligacupfinalen, må den planen nå ha gått opp i røyk. Dette var et steg tilbake etter den flotte seksmålsseieren over Aston Villa.»
James Pearce, Liverpool Echo

«Ingen mål og lite å juble for når Jürgen Klopp returnerte til Tyskland. Det må betraktelig bedre spill til om Liverpool skal vinne denne turneringen. Den eneste manageren som var henrykt over uavgjort-resultatet i Augsburg var Manuel Pellegrini. Liverpool vil nå ikke ha mulighet til å hvile noen nøkkelspillere til ligacupfinalen på Wembley om en ukes tid. Samtidig som Manchester City returnerer fra Kiev vil Liverpool forsøke å sikre seg en plass i 1/8-finalen i Europa League.»
Chris Bascombe, Telegraph

«Daniel Sturridge misbrukte en gylden sjanse, og Jürgen Klopp fikk en påminnelse om Liverpools begrensninger, og hvilke forbedringer han må gjøre om hans ambisjoner skal realiseres. Det ble i det store og hele en tam uavgjort-kamp i Augsburg. Ikke et dårlig resultat, men dette var neppe en prestasjon som vil øke forventningene til at Liverpool vil vinne sølvtøy i mai. Klopp ville nok ha ønsket å ha fått mer ut av sin retur til Tyskland, men et bortemål klarte Liverpool ikke å score, da de misbrukte sjansene som bød seg til å gjøre returkampen neste torsdag til en formalitet.»
Tony Barrett, The Times

«En frustrert Jürgen Klopp måtte konstatere at hans på papiret sterke Liverpool-lag ikke klarte å få et positivt resultat i Augsburg. Da han kom til Tyskland sa Klopp at hans siste minne fra hjemlandet var Oktoberfesten. Etter gårsdagens kamp vil han, trolig akkurat som den gang, ha vanskelig for å vurdere om glasset hans er halvt fullt eller halvt tomt. Liverpools håp om avansement i Europa League fikk ikke noe direkte tilbakeslag, men planen om å stille med et sterkest mulig lag for å skaffe seg en fordel etter den første kampen gikk ikke som forventet.»
Paul Joyce, Express

LES OGSÅ: – Jeg er ikke helt fornøyd