Et helt lag ute med skader!

Etter kampen mot Stoke har Liverpool nå elleve spillere skadet.

I samtlige lagdeler, bortsett fra på keeperplass, har Liverpool en rekke spillere skadet. De to siste i rekken er Philippe Coutinho og Dejan Lovren i tirsdagens kamp mot Stoke. Også Kolo Toure tok seg til låret på slutten av kampen, men det viste seg heldigvis å bare være krampe.

Liverpool.nos skadeoversikt, som du alltid finner en oppdatert utgave av her, er dyster lesning for tiden.

Her er alle skadene, og når spillerne er ventet å returnere:

MARTIN SKRTEL (HAMSTRING) - måtte ut før pause mot Watford etter å ha fått en rift i en hamstringmuskel.
Tilbake:  Martin Skrtel mister opp mot et tosifret antall liga- og cupkamper, etter at han tidlige uttalte at han vil være ute i sekks uker. Han har gått glipp av Leicester, Sunderland, West Ham og Stoke, og er sannsynligvis også ute mot Exeter, Arsenal, Manchester United og Norwich, samt den andre semifinalen i ligacupen.

JORDAN HENDERSON (HÆL) - haltet ut etter en drøy times spill mot Sunderland 30. desember. Det dreier seg om hælskaden som Liverpool-kapteinen har slitt med hele sesongen.
Tilbake: Kapteinen var ikke med mot Stoke.

DIVOCK ORIGI(HAMSTRING) - haltet av banen 38 minutter ut i kampen mot Leicester på Boxing Day. Det dreier seg om en strekk i baksiden av låret for belgieren.
Tilbake: Det fryktes at 22-åringen vil stå over cupkampene mot Stoke og Exeter, samt ligakampene mot Arsenal og Manchester United.

PHILIPPE COUTINHO - haltet av banen med en strekk i baksiden av venstre lår etter 18 minutter av den første semifinalen i ligacupen mot Stoke.
Tilbake: Uvisst. Forhåpentligvis får vi svar på Klopps pressekonferanse torsdag.

DEJAN LOVREN - måtte ut med en strekk i baksiden av det ene låret 34 minutter ut i den første semifinalen i ligacupen mot Stoke.
Tilbake: Uvisst. Forhåpentligvis får vi svar på Klopps pressekonferanse torsdag.

JORDAN ROSSITER (HAMSTRING) - fikk et «tilbakefall» av en hamstringskade under bortekampen mot Sion.
Tilbake: Ifølge Klopp ville unggutten være «ute i lang tid fremover». 

MAMADOU SAKHO (KNE) - sliter med en liten kneskade han fikk i kampen mot Sunderland.
Tilbake: Kunne ikke spille den første semifinalen i ligacupen mot Stoke, og blir trolig heller ikke tilgjengelig til FA-cupkampen mot Exeter.

JOE GOMEZ (KORSBÅND) - ble byttet ut etter 80 minutters spill av England U21 sin kamp mot Kasakhstan den 13. september, etter at han hadde fått behandling i flere minutter for en kneskade.
Tilbake: Har ødelagt fremre korsbånd i høyre kne, og måtte opereres. Er trolig ute for resten av sesongen.

DANNY INGS (KORSBÅND) - fikk en rift i fremre korsbånd i venstre kne på trening 14. oktober.
Tilbake: Ble operert i London noen dager senere. Spissen har selv uttalt at han neppe kommer i spill igjen denne sesongen. 

JON FLANAGAN (OPPTRENING)  - har vært gjennom et nytt langt skadeopphold, etter å ha gjennomgått en kneoperasjon.
Tilbake: Nærmer seg et comeback på førstelaget etter å ha vært i aksjon for U21-laget to ganger de siste ukene.

DANIEL STURRIDGE (OPPTRENING ETTER HAMSTRING) - pådro seg en hamstringstrekk som innbytter i kampen mot Newcastle 6. desember.
Tilbake: Liverpool-spissen er ikke aktuell igjen før han har fått godt treningsgrunnlag.– Daniel har hatt noen små problemer. Når han klarer å trene flere økter på rad, vil jeg ta ham ut på laget. Men han er ikke tilgjengelig ennå, sa Jürgen Klopp den 4.januar.

LES OGSÅ: – Skyld ikke på Klopps treningsmetoder