Everton uten Coleman og Jagielka

Everton-manager Roberto Martinez har bekreftet at Seamus Coleman og Phil Jagielka vil gå glipp av Merseyside-derbyet på Anfield i morgen kveld.

De to forsvarsspillerne er skadet. Coleman har slitt med skader hele sesongen, mens 33 år gamle Jagielka har stått over de to siste ligakampene.

Det er strekkskader i baksiden av låret som setter begge spillerne på sidelinja under derbyet.

I tillegg vil Evertons medisinske stab vurdere helsetilstanden til trioen Tom Cleverley, Aaron Lennon og Leighton Baines i forbindelse med kveldens treningsøkt.

  – Phil Jagielka og Seamus Coleman er definitivt ute av derbyet. Vi vil vurdere Aaron Lennon, Tom Cleverley og Leighton Baines under kveldens treningsøkt, og så får vi ta en endelig avgjørelse når det gjelder de tre. De er veldig nær å bli spilleklare, men vi vil vite mer om de er tilbake i morgen, sa Roberto Martinez under sin pressekonferanse i dag.

Tony Hibbert er ikke klar for førstelagsspill ennå, etter at han spilte 45 minutter for Everton U21 på mandag.

James McCarthy vil være tilbake i troppen etter suspensjon, mens Romelu Lukaku og Ross Barkley fortsatt vil være i troppen, etter at de startet på benken i forrige kamp, mot Southampton.

– James McCarthy vil være tilbake etter suspensjon, og vil utgjøre en stor forskjell i forhold til troppen vi hadde tilgjengelig i helgen, sa Martinez.

Duoen Callum Connolly og Tom Davies debuterte for Everton mot Southampton, da de kom inn fra benken.

– Jeg syntes Tom Davies imponerte og Callum Connolly viste sin allsidighet, uttalte Martinez i dag.

LES OGSÅ: – Jeg har møtt en del Evertonians og de har vært vennlige