FA-cupeventyret over for Wisdom og Canos

Hjemmebanefordel hjalp ikke for Norwich og Brentford i 3.runde.

Andre Wisdom spilte hele kampen da Norwich tapte 3-0 for Manchester City hjemme på Carrow Road. Dette var Wisdoms første kamp etter et langvarig skadeavbrekk. Den utlånte forsvarsspilleren hadde ikke vært i aksjon for Norwich siden han fikk en hamstringskade i kampen mot Everton den 12.desember.

FA-cupeventyret fikk også en tidlig slutt for Sergi Canos og Brentford. Spanjolen spilte hele kampen da det ble tap 1-0 for Walsall hjemme på Griffin Park.

I League One vant Swindon Town med Lawrence Vigouroux mellom stengene 4-2 over Southend United, i en kamp hjemme på County Ground som de snudde fullstendig etter at gjestene tok en tidlig 2-0 ledelse.

I Skottland røk Aberdeen ut av cupen, da de tapte 1-0 for Hearts på Tynecastle. Danny Ward voktet buret for gjestene.

Det ble ingen god kveld i Madrid for Luis Alberto, selv om han spilte hele kampen på Santiago Bernabeu. Den utlånte Liverpool-spilleren hadde et par scoringsmuligheter, men kunne ikke forhindre at Deportivo La Coruna tapte hele 5-0 for Real Madrid i en kamp i Primera Division.

Mario Balotelli var ikke i kamptroppen, og så matchen på TV da AC Milan klarte 1-1 mot Roma på Stadio Olympico i en kamp i Serie A.