Få problemer for Leicester

Ligaleder Leicester City har ikke spilt på ti dager og har få skadeproblemer. Nyervervelsen Daniel Amartey vil imidlertid ikke være med i troppen mot Liverpool.

Leicester har kjøpt Daniel Amartey fra FC København for en totalsum på £6M, men manager Claudio Ranieri bekreftet i dag at den sentrale midtbanespilleren ikke er aktuell for spill mot Liverpool.

I tillegg løste ligalederen ut Demarai Gray fra Birmingham tidlig i måneden, og den hurtige vingen ventes å være på benken i morgen kveld. 19-åringen hadde en utkjøpsklausul på £3.7M.

Leicester håper for øvrig å sikre seg en spiss i 12. time av transfervinduet, men han vil uansett ikke være tilgjengelig mot LFC.

Ritchie De Laet og Shinji Okazaki har blitt friskmeldt fra mindre skader etter at «revene» ikke har spilt kamp siden forrige lørdag, da Stoke ble beseiret med 3-0. De eneste på skadelisten er Jeff Schlupp og Matty James.

Leicester sitt lag mot Stoke: Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez, Kante, Drinkwater, Albrighton (Gray 88), Okazaki (Ulloa 62), Vardy