Får en ny og forbedret kontrakt

Cameron Brannagan inngår i Jürgen Klopps fremtidsplaner.

Cameron Brannagan debuterte for Liverpools førstelag i Europa League-kampen mot Bordeaux i Frankrike i september i fjor, og den 20 år gamle midtbanespilleren fikk åtte førstelagskamper til, inkludert hans første start i Premier League mot West Bromwich i siste ligarunde.

Den Salford-fødte spilleren signerte en ny kontrakt med Liverpool så sent som i oktober. En avtale som løper ut i 2018. Men Liverpool Echo melder at midtbanespilleren likevel vil bli tilbudt en ny og forbedret avtale allerede nå i sommer.



 
Klopp mister to unge spillere i Jordan Rossiter og Jerome Sinclair, etter at klubben ikke klarte å komme til enighet med duoen om nye avtaler. Det betyr at Anfield-klubben bare får 250 000 pund for Rossiter, siden han signerte for en utenlandsk klubb i Glasgow Rangers, mens man håper å få så mye som 4 millioner pund for Sinclair når hans overgangssum skal avgjøres av en Premier League-komité.

Echo skriver at Brannagan har imponert Jürgen Klopp hver gang tyskeren har gitt ham sjansen, og Liverpool-ledelsen håper derfor å sikre seg midtbanespilleren på en lengre avtale i løpet av de kommende ukene.