Fikk blodpropp etter sammenstøt

Lawrence Vigouroux kan være satt ut av spill i lang tid fremover.

Liverpools utlånte keeper Lawrence Vigouroux fikk en lårhøne under spill for Swindon Town i 2-2 kampen mot Millwall den 12.mars, i et kraftig sammenstøt med lagkamerat Nathan Thompson.

I utgangspunktet en relativt ufarlig skade, og det var ventet at 22-åringen ville være tilbake i spill i påsken. Det skjedde ikke, for det ble komplikasjoner med den indre blødningen, og målvakten har nå gått glipp av Swindons fire siste kamper.

– Slik jeg har fått det forklart av vårt medisinske støtteapparat så fikk han en lårhøne, som er en indre blødning i muskelen, har Swindons hovedtrener Luke Williams forklart til lokalpressen ifølge Steele Davids Sports.

– Det formet seg en blodpropp i muskelen, og da denne ble fjernet etterlot den seg et hull i muskelen, en avrivning, som det vil ta tid før gror sammen igjen. Dette kan ta lang tid, og det medfører også potensielt ytterligere komplikasjoner, som Liverpool FC nå undersøker, siteres Williams.

– Han er deres spiller, og de er så heldige at de har alle mulige ressurser til rådighet, så de behandler Lawrence og vil sørge for at de ikke tar noen risiko med å sende ham tilbake i spill for tidlig.

– Når du hører at det dreier seg om en lårhøne, så forstår du at det er litt smertefullt og litt sårt, men nå har jeg fått nye opplysninger av vårt medisinske stab, og det tyder altså på at det er langt mer alvorlig enn som slå, avslutter Williams.