Finalen kan bli hans siste Liverpool-kamp

Kolo Toure vet ikke om han blir tilbudt noen ny kontrakt med Liverpool etter denne sesongen.

– Jeg vet ikke om Europa League-finalen vil bli min siste kamp for klubben, men det viktigste er at vi vinner den. Jeg tenker ikke på noe annet, sa Kolo Toure under en pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

LES OGSÅ: – Europa League kan berge sesongen

– Europa League-finalen er veldig viktig for meg. Jeg spilte i en Champions League-finale, som endte med tap.

Har trent på straffespark

Toure avslører at han har trent på straffespark den siste tiden, i tilfelle det skulle bli straffespark-konkurranse i Basel.

– Jeg har trent på straffespark. Som en av de mest erfarne spillerne, må jeg ta ansvar. Noen ganger må du gjennom tøffe stunder for å få oppleve gode stunder. Det at vi tapte mot City i ligacupfinalen gikk hardt inn på meg.



– Jeg skal forsøke å nyte den tiden jeg har igjen som spiller så mye som mulig. Jeg har spilt på høyeste nivå i 15 år, og det er ikke ofte du kommer til finaler. Du må gi alt du har når du får en slik sjanse, og nyte reisen, for det er noe du vil huske i mange år. Dine barn vil snakke om det.

– Det vil bety mye for meg å vinne finalen. Jeg har vunnet et trofé i alle klubber hvor jeg har vært, og jeg ønsker å gjøre det samme med Liverpool, og ikke minst for fansen. Jeg har et veldig godt forhold til Liverpool-fansen.

– Jeg setter pris på hver dag jeg får i denne klubben. Finalen vil bli veldig viktig, og vi vil gi alt vi har for å gjøre fansen glade.

Lagspiller

Toure håper selvsagt på en startplass mot Sevilla i Basel, etter at han spilte i begge semifinalene mot Villarreal. Men han kommer ikke til å gjøre et stort nummer av det om han blir plassert på innbytterbenken heller.

– Jeg er en lagspiller. Manageren vet hvem han vil benytte i kampen. Det viktigste er at vi vinner den.

LES OGSÅ: – Jeg ønsker ikke å huske det, for det var så tøft