Fokus på å få jobben gjort

Daniel Sturridge poengterer at det er viktig å være godt forberedt på hva som møter Liverpool på Old Trafford kommende torsdag.

Liverpool hadde tapt fire strake kamper for Manchester United før de vant 2-0 på Anfield i den første 1/8-finalen i Europa League torsdag kveld.

– Jeg vil ikke si at det handlet om å ta hevn, men det var et viktig resultat for oss, og det var spesielt viktig at vi holdt buret rent, sier Sturridge til Liverpool Echo.

– Det å ikke slippe inn mål var faktisk det aller viktigste, og det var vårt fokus. For lagets utvikling var det flott å vinne kampen 2-0 mot et topplag. Men jobben er bare halvgjort.

– Det skal spilles en utrolig viktig kamp i neste uke. Vi må være mentalt godt forberedt på den kampen, og få jobben gjort på Old Trafford.

– Vi skal tilnærme oss returkampen på akkurat samme måte som vi gikk til den første kampen. Det er den eneste måten vi kjenner til. Liverpools måte er å vinne kamper, så vi skal gå til returkampen og være positive.

– Selvtilliten i troppen er god, og vi ser frem til hver eneste kamp nå. Vi er mentalt forberedt for hver jobb vi står foran.

– Vi må forsøke å score på en større andel av sjansene våre

Sturridge, som hadde fått hvile i de to foregående kampene, markerte at han var tilbake i startoppstillingen med å score Liverpools første mål mot Manchester United på straffespark. Nå håper han at samspillet med formsterke Roberto Firmino skal sitte som et skudd også i returkampen i Manchester.

 – Firmino har gjort det ekstremt bra, og jeg håper han fortsetter slik. Seieren i den første kampen var et viktig steg for oss, men det var bare den første kampen. Jobben er bare halvgjort. Vi ser frem mot returkampen nå, og forhåpentligvis får vi jobben gjort.

– Manchester United har en keeper i verdensklasse i De Gea, og noen ganger spillere keepere fantastiske kamper. Det virker som han gjør det ofte. Han holdt oss unna flere ganger i den første kampen. I returkampen er vi forhåpentligvis i stand til å ta vare på en større andel av sjansene våre.

LES OGSÅ: United fordømmer Hillsborough-hån