Forlot stadion på krykker

Emre Cans skade virker å være alvorlig.

Tyskeren skadet seg i en duell inne i feltet, like før Liverpool fikk corneren som Mamadou Sakho utlignet til 3-3 på. Can ble liggende inne i målet foran The Kop med store smerter i den høyre ankelen, og måtte kaste inn håndkledet umiddelbart.

Liverpool hadde faktisk bare ti mann på banen da Sakho scoret, og Lucas Leiva kom inn på gressmatta først fire minutter etter at Can fikk skaden.

James Pearce i Liverpool Echo melder at Can forlot Anfield på krykker og med en skinne på høyre fot etter kampen, og semifinalene står nå i fare for tyskeren, som har vært en av Liverpools beste og mest innflytelsesrike spillere den siste tiden.

Kun Sakho fikk gult

Mister Can semifinalene vil det være et skår i gleden, men i Liverpool-leiren kan man i alle fall glede seg over at ingen av de fem Liverpool-spillerne som var i faresonen for å bli suspendert til den første semifinalen fikk gult kort. 
 
Mamadou Sakho var den eneste Liverpool-spilleren som fikk gult kort i kveld, og nå strykes alle gule kort frem til nå i turneringen, slik at samtlige spillere begynner med blanke ark. Det er i alle fall Alberto Moreno, Nathaniel Clyne, Philippe Coutinho, Roberto Firmino og Dejan Lovren glade for.