Fornøyd med debuten

Sheyi Ojo med imponerende innhopp mot Exeter.

Sheyi Ojo kom inn 26 minutter ut i annen omgang, og var sentral i forspillet til Liverpools utligningsmål på St James Park i går kveld.

– Det var en god følelse, sier Ojo til Liverpool Echo.

– Jeg har sett frem til dette øyeblikket lenge, og det kom i kveld, så jeg er veldig glad, sier mannen som ble hentet hjem fra et låneopphold hos Wolverhampton bare ett døgn før kampen i Exeter.

– Da jeg skulle inn sa manageren at jeg bare måtte være avslappet og ikke være redd for å uttrykke meg. Han ba meg forsøke å få laget tilbake i kampen med en scoring eller en målgivende pasning. Jeg er fornøyd med hvordan det gikk. Forhåpentligvis utgjorde jeg en forskjell i kampen, sier 18-åringen.

LES OGSÅ: De rutinerte sviktet i Exeter

– Dessverre klarte vi ikke å vinne kampen, men Exeter skal ha skryt, for de spilte bra og gjorde det vanskelig for oss. Nå skal det avgjøres på Anfield. Dersom jeg blir involvert i omkampen, vil jeg forsøke å utgjøre en forskjell nok en gang.

Ojo kom til Liverpool fra MK Dons i 2011. Han mener han har hatt stor nytte av de 19 kampene han fikk for Wolves tidligere i sesongen.

– Jeg er glad for å være tilbake i Liverpool, men jeg er også glad for det Wolves gjorde for meg. Tiden i Wolves har virkelig hjulpet meg. The Championship er en vanskelig liga, med mange gode lag, og jeg har høstet masse erfaring.

– Jeg kom tilbake til Liverpool på torsdag. Jeg visste ikke med sikkerhet at jeg kom til å være i kamptroppen før manageren sa det før kampen i går. Jeg håpet bare at jeg skulle få komme inn og gjøre et bidrag. Nå ser jeg frem til å få fart på Liverpool-karrieren min.

– Målet mitt er å stå på videre for å få spille i Premier League med Liverpool. Jeg skal fortsette å jobbe hardt, og lytte til det trenerne forteller meg, avslutter den hurtige vingen.