Fornøyd med Marios oppførsel i Milan

Milan-manager Sinisa Mihajlovic sier Mario Balotelli ikke har laget uro så lenge han har vært på lån.

– Jeg var den som ønsket Balotelli i Milan, og jeg er glad han er tilgjengelig, forteller Mihajlovic til italienske La Domenica Sportiva.

Den kontroversielle angriperen, som Liverpool Echo hevder ikke er i planene til Jürgen Klopp neste sesong, har slitt med skader og vært på operasjonsbordet under utlånet til gamleklubben, men har ikke havnet i trøbbel selv om spilletiden er liten.

Nylig ble det spekulert i at Mihajlovic hadde sett seg lei av arbeidsinnsatsen til Balotelli, og at han allerede kunne ha spilt sin siste Milan, men forrige mandag var 25-åringen likevel i troppen og kom inn i sluttminuttene mot Napoli, hvor han hadde noen gode involveringer.

– Ikke gjort noen feil

I helga ble Balotelli igjen byttet inn for Milan, selv om det ikke var før 90. minutt. Milano-klubben vant 1–0 over Torino etter en scoring før pause på San Siro. Etter han kom tilbake fra skade i januar, har spissen vært på banen i åtte strake serierunder.

Saken fortsetter under.

I tillegg startet han, og ble matchvinner, i den første cupsemifinalen mot Alessandria forrige måned.

– Helt siden han returnerte til klubben, har han ikke gjort noen ting feil når det gjelder oppførsel. Han har bare hatt noen fysiske problemer som har holdt ham tilbake, forklarer Mihajlovic, som har fått laget på et bedre spor etter en svak høstsesong.

– Jeg har jobbet mye med den psykologiske profilen til spillerne mine, for jeg var sikker på at vi fortjente mange flere poeng enn det vi fikk. Jeg forventet ikke så mye trøbbel i første halvdel av sesongen, men jeg mistet ikke troen på laget, og nå er vi bedre, sier han.

Les også: Rodgers om hvordan Mario ble kjøpt

Milan ligger på sjetteplass i Serie A etter 27 runder, og har seks poeng opp til tredjeplassen. Balotelli står med to scoringer på 13 kamper, inkludert cup, denne sesongen.