Forventer å tilbringe preseason med Liverpool

Men Ryan Fulton tar gjerne et nytt låneopphold i lavere divisjoner også neste sesong.

Fulton spilte 13 kamper for Portsmouth i League Two i den nylig avsluttede sesongen, men han gikk glipp av sesongens ni siste kamper grunnet en lårskade.

– Simon Mignolet og Danny Ward skal til EM, så jeg antar at jeg kommer til å tilbringe preseason med Liverpools førstelag. Jeg får høre hva Liverpool sier, og hva de ønsker at jeg skal gjøre, sier Fulton til The News om muligheten til å returnere til Portsmouth på lån også neste sesong.

– Jeg ønsker helt klart å bli lånt ut til en eller annen klubb. Det hadde vært flott om det var Portsmouth, men det eneste jeg ønsker er å spille førstelagsfotball, så vi får se hva det blir til.

– Jeg ønsker å spille fast. Liverpool er en flott klubb, men det er helt annerledes når du begynner å spille førstelagsfotball, og du skjønner hvor mye bedre det er.

– Liverpool ønsker å låne meg ut på nytt, noe som gir meg en god mulighet til å imponere, og samtidig vise meg verdig for Liverpool. Jeg trivdes i Portsmouth, og kommer gjerne tilbake om muligheten byr seg. Uansett hvor jeg ender opp, så skjer det neppe før mot slutten av preseason.

– Jeg er ikke sikker på hva som vil skje. Det som skjer, det skjer. Jeg skal bare trene hardt, og om en klubb vil ha meg, så skal jeg være i god form og klar.