Fotballskole og legendetreff med Ian Rush

Liverbirds Nes & Odal skriver om møte med legenden.

Den 25. mai hadde Liverbirds Nes & Odal den ære av å ha Ian Rush tilstede da vi gjennomførte vår første fotballskole, i det som var vårt fjerde driftsår.
 
30 barn i alderen 6-12 år deltok. Antall påmeldinger var nesten det dobbelte, men vi hadde ikke kapasitet til flere deltakere denne gangen.
 
 
Vi kjørte flere øvelser som blir benyttet for disse alderstrinnene på Liverpool sitt akademi. Etter gjennomført fotballskole, sto leder av Liverbirdsklubben og Ian Rush for utdeling av diplomer og medaljer.
 
Selv om fotballskolen var av det korte slaget, var det mange gode tilbakemeldinger å få:
«Det var moro. Artig med litt annen type trening.»

«Ungene var strålende fornøyd, men tror det var mest stas for de 'store ungene'.»
 

«Fint initiativ. Var stas for oss voksne også. Ian Rush stilte veldig bra opp.»

«Kjempebra opplegg. Gutta fra Haga synes det var veldig gøy å få se en som er på YouTube på ordentlig.»
 
Før fotballskolen besøkte han Skogbygda og hjemmet til leder av Liverbirdsklubben, som tredjemann siste 15 månedene, etter David Fairclough og John Barnes.
 
Her signerte han diplomer, bilder, bøker, drakter osv, samt fikk en samtale med en av de første medlemmene i supporterklubben, Ola Helgedagsrud.
 
 
På kvelden deltok Ian Rush på Liverbirds Nes & Odal sin sesongavslutning (Istanbul-aften). Klubben har alltid sin avslutning den 25 mai.
 
Her var det samlet inn mange spørsmål, som han tok seg god tid til å besvare.
 
I tillegg ble det selvfølgelig god tid til bilder og autografer. Og avslutningsvis trakk han ut vinnere av signerte retro drakter fra 1986 og delte ut pris til årets supporter, Mats Brandsegg.
 
Alt i alt en kjempefin kveld i regi av Liverbirdsklubben, med god hjelp av Bernt Jo Vole.