Frykter at pøblene skal ødelegge

Adam Lallana frykter at England skal bli kastet ut av EM på grunn av publikumsbråk.

UEFA har i dag gjort det klart at de kommer til å kaste Russland ut av EM dersom russiske fans skaper mer bråk inne på et stadion under mesterskapet i Frankrike, etter de stygge scenene i forbindelse med kampen mot England på lørdag.

UEFA har også truet Engalnd med samme straff, men så langt er det bare det russiske fotballforbundet som har fått en formell tiltalte rettet mot seg.

– Det vil knuse meg dersom vi blir kastet ut av mesterskapet, uttalte Adam Lallana under en pressekonferanse i dag.

– Vår oppfordring til alle er å bruke sunn fornuft. Folk skal selvsagt kose seg med kampene, men samtidig må de vise respekt for andre.

– Publikumsbråket har vært et samtaleemne

Lallana så ikke selv bråket som oppstod på tribunen etter Englands kamp mot Russland på Stade Velodrome i Marseille, men han forteller at hendelsen er blitt diskutert internt mellom Englands spillere.

– Det har vært et lite samtaleemne. Jeg så ikke det som skjedde, men jeg hørte at Joe Hart så det. Selv var jeg opptatt med dopingkontroll da det skjedde. Vi får bare håpe at sikkerheten blir ivaretatt, og stole på at alle gjør jobben sin.

– Jeg har familie og venner som skal se vår neste kamp, og jeg håper alle kan føle seg trygge. Det er en stor kamp, og jeg må fokusere på jobben min. Forhåpentligvis gjør alle jobben sin utenfor banen også. Jeg tror ikke dette skal distrahere meg.

Wales er motstander i Lens, i Englands neste kamp. Der vil Lallana møte mange spillere han kjenner godt fra før.

– Jeg spilte sammen med Gareth Bale da jeg var ung. Han er en av de fem beste spillerne i verden nå. Men Wales har også andre talentfulle spillere, så vi kan ikke konsentrere oss bare om Gareth. Joe Allen var banens beste spiller i deres første kamp, og de har også Aaron Ramsey.

– Vi konsentrerer oss om oss selv. Vi har respekt for Wales sine styrker, og vil titte på deres svakheter, men dersom vi spiller som vi gjorde mot Russland har vi en god sjanse til å vinne enhver kamp vi spiller.

LES OGSÅ: – Vi kjenner hverandre veldig godt