Frykter Wembley-forbannelsen

Trass i at han nå står bokført med 300 kamper for Liverpool, har Lucas Leiva aldri spilt på Wembley.

Lucas Leiva er nervøs for at forbannelsen som hviler over ham når det gjelder Wembley-finaler slår til igjen. I november 2011 fikk han en alvorlig korsbåndskade som førte til at han gikk glipp av tre Wembley-turer i 2012.

Brasilianeren trodde han skulle få sin første Wembley-opptreden i semifinalen i FA-cupen mot Aston Villa i fjor, men da fikk han en lårskade på trening bare 24 timer før kampen.

– Nå krysser jeg fingrene! Alle vet at jeg aldri har spilt på Wembley, og fortsatt er det en måned igjen til kampen, uttaler Lucas til Liverpoolfc.com.

– Jeg ber alle om å be for at jeg kan få spille der og hjelpe Liverpool til seier. Jeg har alltid hjulpet laget til å komme dit, men har aldri vært i stand til å spille i finalene på grunn av ulike skader.

– Forhåpentligvis får jeg spille på Wembley denne gangen. Da ville jeg ha blitt utrolig glad. Jeg spilte min kamp nummer 300 for klubben mot Stoke, noe som er helt fantastisk. Wembley var hele tiden i tankene mine. Jeg ønsker ikke å snakke så mye om det, for det er fortsatt en stund til finalen.

– Jeg husker at når vi kom til semifinalen i fjor, så ble jeg skadet dagen før kampen. Jeg føler meg trygg på at det ikke vil skje igjen.

– Jeg gjør alt riktig. Dette året har vært et veldig godt år for meg, og jeg mener jeg fortjener å spille på Wembley nå, og forhåpentligvis vinner jeg et trofé med klubben.

LES OGSÅ: Har et brennende ønske om å spille på Wembley