Götze presses ut av Bayern?

Daglig leder i Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge, virker ikke overbegeistret over at en Mario Götze med et år igjen av kontrakten har bestemt seg for å bli i klubben.

Det har ikke vært noen hemmelighet at Liverpool og Jürgen Klopp har hatt Mario Götze helt i toppen av sin ønskeliste foran neste sesong.

Etter grundig betenkningstid, og en samtale med den nye treneren Carlo Ancelotti, skal imidlertid Götze ha kommet til den sluttsatsen at han ønsker å bli i Bayern for å kjempe om en plass.

LES OGSÅ: Derfor valgte Götze å bli værende i Bayern

23-åringen har et år igjen av sin kontrakt med storklubben og Bayern München risikerer å miste de £20M Liverpool skal ha vært villig å betale for playmakeren, og i et intervju med det tyske magasinet Kicker virker ikke daglig leder Karl-Heinz synlig begeistret over at Götze blir værende.


«Jeg har hatt samtaler med ham (Götze) og Ancelotti. Mario vet hva Bayern synes om dette», blir den tidligere legendariske spilleren sitert.

«Alt ble klart og seriøst forklart overfor Mario.»

«Han vet hva klubben tenker om det og hva den nye trener tenker om det. Mario må selv ta en vurdering om han ønsker å spille hele tiden.»

LES OGSÅ: Götze blir i Bayern