Gambling nummer to

Det aller meste tyder på at Jürgen Klopp vil bruke nesten identisk tropp i kveld mot Exeter som han gjorde i første kamp. Vi har sett på hvordan vi tror benken blir.

Dette er laget som Tony Barrett fra The Times starter i kveld og som ligger ute på vår liveblogg:

Mignolet; Randall, Ilori, Enrique, Smith; Brannagan, Stewart; Kent, Teixeira, Ojo; Benteke

Det er ingen grunn til å tro at den rutinerte journalisten tar feil med det, og indisiene er også sterke. Klopp sa selv på gårsdagens pressekonferanse at det ville bli «lignende» det laget som spilte bortekampen. I tillegg spilte Ryan Fulton, som satt på benken i Exeter, mellom stengene for Liverpool U21 i går kveld og Danny Ward er ikke tilgjengelig. Det peker mot at Simon Mignolet kommer inn i mål.  Sheyi Ojo hadde et meget bra innhopp i den første kampen, mens Jerome Sinclair synes å ha irritert sjefen med sitt lønnsforlangende, og to pluss to blir fire.

LES OGSÅ: Klopp advarer grådige unggutter

Kanskje kunne en forventet at selv om Jürgen Klopp valgte å kjøre et så ungt lag en gang til så ville han ha mer skyts på benken, men det er lite som tyder på det også. Manageren forklarte det med noe slikt som at «selv om det har kommet et par spillere tilbake må vi ikke bruke dem for mye rett etter et skadeopphold».

Lucas Leiva og Adam Lallana satt på benken i Exeter, og der ble de også sittende selv om vertene var i føringen til det gjenstod et drøyt kvarter. De øvrige reservene var Sheyi Ojo, som altså ble byttet inn, samt Pedro Chirivella, Joe Maguire og den 17-årige midtstopperen Conor Masterson.

Masterson spilte for Liverpool U18 i går, mens Chirivella og Maguire ikke var med troppen til Liverpool U21 mot Leeds. Lucas og Lallana spilte hele kampen og 75 minutter mot Manchester United på søndag, hvor sistnevnte ble erstattet av Jordon Ibe. For øvrig satt Joe Allen på benken i hele den kampen.

Hvis ikke Klopp skulle komme med noe uventet går det da mot en slik benk i kveld:

Bogdan, Flanagan, Maguire, Chirivella, Allen, Ibe og Sinclair