Gerrard tar gjerne en trenerjobb

Den tidligere Liverpool-kapteinen kan være tilgjengelig for en trenerjobb allerede mot slutten av dette året.

Steven Gerrard er tilbake i MLS, men måtte ut med en skade i baksiden av leggen allerede fire minutter ut i sesongens andre kamp.

I et lengre intervju gjengitt i Liverpool Echo
forteller Gerrard han han har sett for seg en trenerrolle i Liverpool sammen med Jamie Carragher, og han tror at begge vil jobbe for klubben igjen en dag. Liverpool-legenden avslører at han vil vurdere tilbud om trenerjobber allerede mot slutten av dette kalenderåret.

– Fysisk kan jeg nok spille i MLS denne sesongen og neste også. Det er jeg 100% sikker på. Men om jeg kommer til å gjøre det? Ønsker jeg å gjøre det? Får jeg sjansen til å gjøre det? Jeg vet ikke. Vi får vente og se. Jeg må lytte til kroppen min, og se hvordan formen min blir fra nå av og ut sesongen, sier Gerrard.

– Jeg føler jeg er ved en korsvei nå, og må bestemme meg for om jeg skal gi meg etter sesongen, eller jeg skal ta en sesong til. Vi får vente og se, legger han til.

– Sesongen slutter i november. Jeg får kanskje noen tilbud innen fotballen etter det. Kanskje får jeg tilbud om en trenerrolle. Jeg er i alle fall tilgjengelig fra jul av. Jeg tar trenerutdanning, og forhåpentligvis får jeg noen veldig seriøse tilbud rundt juletider.

– Jeg har ofte sett for meg Jamie Carragher og meg selv jobbe for Liverpool igjen. Jeg tror vi begge kommer til å jobbe for klubben igjen på et eller annet tidspunkt. Når det blir, vet jeg ikke. Og om vi gjør det samtidig er jeg heller ikke sikker på. Jeg hadde selvsagt likt det, men det er andre mennesker som må ta den avgjørelsen. Alle vet at Liverpool er klubben i våre hjerter.

LES OGSÅ: – Skulle ønske jeg kunne spille for LFC i 100 år