Gestede kjemper for å bli klar mot Liverpool

Rudy Gestede og Daniel Sturridge scoret to mål hver seg da Liverpool vant 3-2 mot Aston Villa i september. Begge er på vei tilbake fra skader.

Svære Rudy Gestede skapte problemer for forsvaret til Liverpool på Anfield, og spilleren med aner fra Benin reduserte to ganger da de røde vant 3-2 i en av de siste kampene som Brendan Rodgers ledet.

Ifølge hjemmesiden til Aston Villa vil Gestede bli vurdert nøye fram til kampen mot Liverpool etter å ha vært ute med en hamstringskade. Det samme gjelder midtbanespilleren Carlos Sanchez.

Unge Jack Grealish er ute med en ankelskade, og Libor Kozak, Adama Traore og Jordan Amavi er også ute. Kozak er en annen høyreist spiss.

Backen Alan Hutton er imidlertid tilbake i trening og tilgjengelig etter et skadeopphold.

Startoppstillingen til Aston Villa i siste kamp mot Norwich: Bunn, Richards, Okore, Lescott, Cissokho, Bakuna, Gueye, Westwood, Gil, Agbonlahor, Veretout

Hos Liverpool vil en håpe at Jürgen Klopp har gode nyheter om trekløveret som var tilbake på banen mot West Ham, Daniel Sturridge, Philippe Coutinho og Divock Origi, og at disse kan fortsette sitt «comeback» mot Villa.

Klopp møter pressen kl 11.30 i dag og vil trolig da også komme med opplysninger om skadene til Dejan Lovren og Joe Allen.