Glad for å få konkurranse om plassen

Nathaniel Clyne fryder seg over at høyreback-kollega Jon Flanagan er tilbake etter sitt langvarige skadeavbrekk.

23 år gamle Flanagan spilte onsdag kveld sin første offisielle Liverpool-kamp på 619 dager, da han kom inn til stående ovasjoner tidlig i andre omgang i omkampen mot Exeter på Anfield.

– Han har vært ute utrolig lenge, og har jobbet veldig hardt for å bli skadefri igjen, erkjenner back-kollega Clyne i et intervju med Liverpoolfc.com.


 

– I den første kampen tilbake etter skade ønsker du å levere varene, og han gjorde det. Han kommer til å gi meg mer konkurranse om plassen, noe som bare er sunt, slår den tidligere Southampton-spilleren fast.

– Jon har gjort jobben sin skikkelig. Han har vært med rundt troppen hele tiden, og har oppmuntret oss som lag hele tiden. Han har vært med oss. Vi er alle glade for at han er skadefri og tilbake i spill. Alle liker å spille fotball. Det er hva vi alle ønsker å gjøre.

Det unge mannskapet imponerte Clyne

Clyne ble imponert over det unge mannskapet som tok Liverpool videre i FA-cupen onsdag kveld.

– Laginnsatsen var god. Det var mange unge spillere som var i aksjon på Anfield, og de fortjente seieren. Dette vil gi dem ytterligere selvtillit, og de vil forsøke å spille seg inn på førstelaget. Unge spillere vil forsøke å ta vare på hver eneste mulighet de får til å spille førstelagsfotball.

– Klopp har gitt de unge spillerne troen på seg selv. Ikke minst ved å la de samme spillerne få et nytt forsøk etter at det ble uavgjort i den første kampen mot Exeter. Han viste at han hadde tro på dette laget, og at de kunne slå Exeter, noe de da også gjorde til gangs.

LES OGSÅ: – Det beste som har skjedd i min tid i klubben