God Mignolet ikke nok til poeng

På en dag da Liverpool knapt skapte en sjanse var keeper Simon Mignolet den eneste som kan få ordentlig godkjent.

Simon Mignolet 7 – To flotte redninger i 1.omgang som sikret uavgjort til pause, i tillegg til en halvmiss. Liverpools beste på en dag da det ikke var mye å rope hurra for.

Nathaniel Clyne 6 – Bortsett fra et par slurvete pasninger stort sett solid. God fart og «trodde» han hadde avverget en svært farlig situasjon på 0-0 da det ble vinket offside, men kan bli friskere framover.

Dejan Lovren 5 – Virket ofte litt på etterskudd mot lynhurtige Vardy og ruvet heller ikke spesielt i feltet. Trenger kanskje flere kamper etter skade.

Mamadou Sakho 5 – Vinner rent og fint flere dueller ute på banen, men har dårlig oversikt inne i feltet og feilprosenten er for stor. Negativt involvert i begge baklengsmålene.

Alberto Moreno 5 – Prøver å bidra positivt fremover med har også noen håpløse valg som da han kastet rett til en motstander og sendte et skudd opp på 15. rad og medspillerne sto i kø inne i feltet for å avslutte et innlegg.

Lucas 5 – En til som virket på etterskudd mot et energisk, løpssterkt og uthvilt hjemmelag, og da blir det også flere feil fra brassen. Vi vet han ikke kan skyte, men likevel når du får ballen trillende mot deg på 20 meter rett foran mål…

Emre Can 5 – Var aktiv og virket frisk i føttene før pause, men lyktes med lite da han skulle prøve å skape og avslutte sjanser og virket etter hvert å gå sur.

Jordan Henderson 5 – Arbeider i kjent stil men virker klart preget av hælproblemene sine. Mistet ballen i et par farlige posisjoner i 1.omgang.

James Milner 6 – Jobber jevnt og trutt og er med på en god del av de situasjonene som Liverpool tross alt skaper.

Roberto Firmino 5 – En og annen fin detalj, men i det store og hele blir det for puslete på en dag hvor Liverpools lagmaskin aldri fungerte i nærheten av optimalt.

Adam Lallana 6 – Begynte bra og var Liverpools beste utespiller før pause med initiativ og god teknikk. Sluknet noe etter hvert og får trekk for avslutninger som enten var for dårlig eller aldri kom når han hadde muligheten til å fyre av.

Christian Benteke – Det ble 0-2 like etter at han kom inn og en vanskelig oppgave for den store spissen. Kroppsspråket lyser imidlertid ikke av vilje og gnist akkurat.

Joe Allen – Prøvde å få i gang noe da hodene til de i helrødt så stadig mer ned i bakken. Fortjener en sjanse fra start også i ligaen.

Joao Teixeira – På en dag da kreativitet, oppfinnsomhet og avslutninger var på et lavt nivå kunne det vart interessant å se den tekniske portugiseren tidligere på banen. Isteden ble det noen få minutter hvor han hadde lite mulighet til å få vist seg fram.