God sisteskanse

Les vår spillerbørs etter 1-0 mot Augsburg.

 

Mignolet7Gjør et par veldig gode redninger. En solid redning på et langskudd som ser ut til å skifte litt redning midtveis i førsteomgang, og avverger en farlig situasjon når Werner blir spilt gjennom en halvtime før slutt. Mens laget sløser med sjansene er Mignolet svært sentral i forhindrelse av bortemål. Holder nullen for tredje kamp på rad, og får bestemannsprisen i dag.
Clyne 7Bidrar lite offensivt, og ser ut til å bli stresset når han skal finne medspillere fremover i banen, men vinner mange baller og klarer seg bra bakover nok en gang.
Leiva 6Tidvis ser han svært rutinert og trygg ut, og som at han har spilt denne rollen i mange år - men så kommer noen øyeblikk som kunne ha betydd baklengsmål. Det slappe tilbakespillet til Mignolet kunne fort ha havnet i nettet, og mange fikk West Ham-deja vu da han ga bort et frispark på farlig hold like før slutt. Det gikk heldigvis bra!
Sakho 7Er knallhard i duellene, men gir også bort flere frispark i svært farlige situasjoner som kunne ha straffet seg. Med en annen dommer ville han muligens ha sluppet unna.
Moreno 6Det er litt frustrerende med Alberto Moreno, for med ferdighetene og fysikken han har så kan han bli helt strålende. Igjen må det trekkes for farlige pasningsfeil, men han er bedre enn vår andre back fremover. Retter opp egne feil med enorm fart.
Henderson 6Virket tent og løp som vanlig mye, og burde ha punktert kampen da Roberto Firmino hadde flott forarbeid mot slutten.
Milner 7Først og fremst en fantastisk straffe. Bidrar med mye rutine og gir seg aldri. En god kamp av visekapteinen.
Can 6Så ut til å slite med en smell helt i starten av kampen, men fullfører og gjør en brukbar jobb på midtbanen. Sliter litt med å henge med mot slutten, men godkjent innsats.
Coutinho 7Vil veldig mye, og gjør veldig mye bra. Går seg likevel bort en del, og er ikke like skarp som når han er på sitt beste. Det må en også forvente etter fem uker ute. Fikk veldig mye juling i dag, og burde nok også ha scoret.
Firmino 7Ser ut til å være i bra form, og er involvert i veldig mye positivt fremover i banen. Ser giftig ut, og jobber i tillegg bra. Kunne fort ha scoret. Kombinerer veldig bra med landsmann Coutinho.
Sturridge 7Kunne hatt både mål og målgivende. Strålende lagt til rette for Coutinho i førsteomgangen, og avslutningen hans gikk bare centimetre til side for mål i starten av den andre. Lovende fra en spiller som ikke har spilt tre kamper på rad på 11 måneder.
Teixeira 0Kommer inn på slutten for Coutinho, men må stort sett bare jakte ned bortelagets høyreback i det laget prøver seg på en sluttspurt for å få 1-1.
Origi 0Et brukbart innhopp for Daniel Sturridge. Begynner å se ut som en bra spiller en kan spille både opp på og bruke i bakrom.