Grujic avsluttet med ligatittel

Barndomsdrømmen gikk i oppfyllelse for Marko Grujic før overgangen til Liverpool.

Marko Grujic ble Jürgen Klopps første signeringen da han ble hentet for 5,1 millioner pund i januarvinduet.

20-åringen ble lånt tilbake til klubben han har spilt i hele livet, med en drøm om å få løfte ligatrofeet før han ga seg.

– Klopp ville jeg skulle begynne å spille for Liverpool med en gang, på grunn av alle skadene de har. Men jeg ønsker ikke å forlate Røde Stjerne før vi har vunnet tittelen, uttalte Grujic til Red Star TV etter at overgangen ble klar.

– Jeg tror Liverpool-ledelsen forstår meg. De forsøkte å sette seg selv i min posisjon. Etter å ha vunnet tittelen med klubben jeg elsker, vil jeg være full av selvtillit og vil ha tro på at jeg skal få suksess i Liverpool, sa han.

Den drømmen gikk i oppfyllelse lørdag, da han Røde Stjerne Beograd ble serbiske mestere.

LES OGSÅ: Tor-Kristian Karlsens vudering av Grujic

Liverpool-spilleren spilte 29 kamper i SuperLiga denne sesongen og scoret 6 mål og hadde 7 assist ifølge Transfermarkt.com.

Jobbet med det fysiske

Da han signerte snakket serberen om hvordan han ville forberede seg på spill i England.

– De seks neste månedene blir veldig viktige for meg. Jeg har mye arbeid som skal gjøres i tillegg til vanlige treninger og kamper med Røde Stjerne. Spillerne i Liverpool er fenomenale, så jeg må jobbe med den fysiske styrken min.

– Jeg er nødt til å bli sterk nok, for jeg vil være i stand til å gå inn i en duell med hvem som helst. Liverpool-spillerne så ut til å være i perfekt fysisk stand. Brede skuldre og sterke bein. Alt er på høyeste nivå. Jeg ville valgt Liverpool over Real Madrid og Barcelona. Jeg elsker dem! Jeg elsker Premier League på grunn av energien og stemningen, har Grujic tidligere sagt. 

LES OGSÅ: – Liverpool ville ha meg nå