Håper at duo skal rekke West Ham-kampen

Adam Lallana mener det er en sjanse for at Philippe Coutinho og Daniel Sturridge kan spille lørdagens FA-cupkamp mot West Ham.

– Vi har en ny kamp på lørdag, og skal deretter spille på tirsdag igjen. Så kampene kommer som perler på en snor for øyeblikket, siteres Lallana av London24.com.

– Spillere er på vei til å bli skadefrie. Phil er ikke så langt unna, og det er ikke Studge heller. Det vil gi oss et løft nå i slutten av denne måneden og i februar.



– I første omgang mot Stoke var vi svake, og det ble sagt noen sannhetens ord i pausen. Ikke bare fra manageren, men fra oss selv også. Det var ingen opphetet diskusjon, slik som Manchester United holdt på i pausen mot oss, når vi kunne høre dem rope helt inn i vår garderobe.

– Vi måtte få litt mer struktur på ting. Vi visste vi ikke hadde vært gode nok. Alt handlet om å gå videre, og komme seg til Wembley.

– Vi sa til hverandre at vi måtte beholde roen med ballen, ønske ballen, og spille oss ut bakfra, i stedet for å slå langballer, noe vi gjorde litt for mange ganger i denne kampen. Vi visste det ville bli en krig, jo lenger ut i kampen vi kom. Vi holdt nervene under kontroll i straffespark-konkurransen, noe som var det viktigste.

– Vi skal spille på Wembley nå, og har sjansen til å vinne et trofé, noe som er strålende. Det blir stort å reise til Wembley. Jeg var med på å vinne Johnstone's Paint Trophy der for noen år tilbake, men dette er noe helt annet, avslutter Lallana.