Håper på comeback før sesongslutt

Divock Origi legger ned mange timer daglig for å returnere fortest mulig fra skadeoppholdet.

– Fremgangen er bra. Det har gått ti dager nå, så jeg forsøker å bli bedre hver dag og ta steg videre. Vi prøver bare å forsikre oss om at jeg kommer tilbake så fort som mulig, sier 21-åringen til klubbens nettsider.

Under lokaloppgjøret mot Everton i april måtte Origi bæres av banen på båre etter en stygg ankelstempling som førte til direkte rødt kort. Belgieren, som var inne i sin klart beste periode i Liverpool-trøya, og trolig så langt i karrieren, slapp imidlertid operasjon etter flere undersøkelser.

Har tro på tidlig retur

Den unge landslagsspissen kjemper mot klokka for å bli klar og komme i form til sommerens EM-sluttspill, og håper han rekker å være tilbake i aksjon for Liverpool allerede denne sesongen.

– Jeg har tro på det. Målet mitt er å komme tilbake så fort som mulig, og jeg ønsker bare å gå utpå banen. Jeg tror det er mulig, men man vet aldri, forteller han.

Origi forklarer at han kan merke tydelig forskjell fra dag til dag når det gjelder utviklingen etter skaden.

– Vi legger ned mye arbeid. Jeg kommer inn (på Melwood) veldig tidlig, og jeg reiser hjem på kvelden, så vi jobber i mange timer, men jeg tror det er nødvendig fordi jeg ønsker å returnere så fort som mulig, sier angriperen.