Håper på flere sjanser

Kevin Stewart imponerte i sin første kamp fra start i Premier League.

Den 22 år gamle midtbanespilleren begynte litt usikkert, med et par grove feilpasninger, i 4-1 seieren over Stoke, men spilte etter hvert bedre og bedre utover i matchen. Dette var Stewarts første opptreden for førstelaget etter ankelskaden han fikk på trening for to måneder siden.

– Det var fint å spille hele kampen i min første match etter skaden, og det var stort å være en del av en så god prestasjon, sier Stewart til Liverpool Echo.

– Det vil være til stor hjelp for meg at jeg fikk disse minuttene på banen. Dette var min første start i Premier League, og forhåpentligvis kan jeg holde meg skadefri og få noen kamper til.

– Jeg gjorde noen feil, som jeg må lære av, men totalt sett synes jeg at det gikk veldig bra. Jeg ble litt sliten mot slutten, men det var på grunn av at jeg ikke har spilt så mye i det siste. Jeg vil komme i form igjen.

– Manageren sa jeg skulle gjøre ting enkelt, være aggressiv, spille med selvtillit og forsvare meg bra. Han tar presset bort fra spillere, og gir deg tro på at du skal klare å gå ut på banen og prestere bra. Jeg blir nervøs, men jeg mener det bare holder meg på tå hev.

– Manageren har vist meg stor tillit, og det gir meg selvtillit. Jeg må fortsette å forbedre meg, og lytte til ham.

Sesongen har vært en berg- og dalbane

Det har gått i bølgedaler for mannen som Liverpool hentet gratis fra Tottenham i 2014. Han startet sesongen på lån hos Swindon, før han skadet kneet og ble satt ut av spill i fire måneder. Klopp valgte så å terminere låneavtalen hans og gi ham sjansen på førstelaget i januar. 22-åringen spilte fire cupkamper og fikk sin Premier League-debut som innbytter i 6-0 seieren over Aston Villa før han ble skadet på nytt under trening i februar. Mens han gikk skadet signerte han en ny kontrakt med Liverpool som binder ham til klubben frem til 2020.

– Det var frustrerende å bli skadet igjen, for ting gikk så bra for meg. Jeg ødela et leddbånd i ankelen når jeg blokkerte en pasning på trening. Den siste tiden har jeg kun fokusert på å bli skadefri igjen så snart som mulig, og jeg kom tilbake raskere enn jeg forventet.

– Målet mitt var å spille meg inn i kamptroppen igjen mot slutten av sesongen. Jeg er veldig godt fornøyd med at jeg ble involvert allerede nå. Utfordringen fremover blir å holde seg i kamptroppen, og forsøke å få mer spilletid. Jeg må være klar igjen når det er bruk for meg. Jeg må bare fortsette å imponere manageren, avslutter Stewart. 

GJENOPPLEV LIVERPOOLS FIRE MÅL HER