Har bedre målsnitt enn Suárez og Torres

I sin første kamp fra start på lang tid, noterte Daniel Sturridge seg for sesongens femte scoring. Vi har sett på tallene bak den skadeplagede spissen.

Det har vært nok en frustrerende sesong for Daniel Sturridge. Skadene vil ikke gi seg, og engelskmannen har sett de fleste kampene fra sidelinjen. Likevel har Sturridge rukket å imponere Klopp og supporterne de få gangene han har spilt.
 
På totalt åtte kamper, fem fra start og tre som innbytter, har Daniel Sturridge notert seg for så mange som fem scoringer.
 
Kun Firmino, Coutinho og Benteke har scoret flere, men de har spilt henholdsvis 31, 25 og 31 kamper. 


Video med tillatelse fra TV 2

Bedre målsnitt enn Suárez

Sturridge har spilt færre kamper enn mange av Liverpools andre toppspiller de seneste tiårene, men likevel er det meget imponerende at han kan vise til bedre scoringssnitt enn spilleren som Fowler, Torres, Owen og Suárez.
 
 
Det er også verdt å nevne at Sturridge kun har én straffescoring for Liverpool, mens spillere som Owen og Fowler scoret en rekke mål fra 11-meteren. 
 
Daniel Sturridge har totalt nettet 45 ganger på 74 kamper for rødtrøyene.

Målsnitt.

Slik kommer scoringene

Mål 1 - vs Aston Villa
 
Sesongens første scoring for Sturridge kom i hjemmekampen mot gårsdagens motstander Aston Villa. Sturridge scorer på en elegant volley.
 
Scoring: 
2. omgang
Venstrefoten
Målgivende Milner
 
Mål 2 - vs Aston Villa
 
I samme kamp kombinerer Sturridge og Coutinho lekkert. Brassen hælflikker ballen nydelig til Sturridge, som kontrollert setter den i mål.
 
Scoring: 
2. omgang 
Høyrefoten
Målgivende Coutinho
 
Mål 3 - vs Southampton
 
I en heftig cupkamp mot St. Mary’s utlignet Sturridge etter en krempasning av Joe Allen. Sturridge dribler av nåværende LFC-spiller Steven Caulker og setter kula hardt i motsatt hjørne.
 
Scoring: 
1. omgang 
Venstrefot
Målgivende Joe Allen
 
Mål 4 - vs. Southampton
 
Nok en gang scorer han to i samme kamp. Emre Can serverer Sturridge en aldeles nydelig pasning, og engelskmannen setter den smart på første berøring.
 
Scoring: 
1. omgang
Høyrebenet
Målgivende Emre Can
 
Mål 5 - vs. Aston Villa
 
Daniel Sturridge sender Liverpool i ledelsen på Villa Park, etter en utsøkt pasning fra Coutinho. 
 
Scoring:
1. omgang
Head
Målgivende Coutinho
 

Video med tillatelse fra TV 2