Har forsvarssjefen tilbake

Villarreal må muligens klare seg uten Eric Bailly på torsdag, men erstatteren er ingen hvem som helst.

Ivorianeren Eric Bertrand Bailly var strålende mot Liverpool forrige torsdag, før han så ut til å pådra seg en strekk på baksiden av låret og ble byttet ut etter 76 minutter. Han, og hele forsvarsrekka til gultrøyene, fikk plass på rundens lag hos WhoScored.com.

Det har så langt ikke kommet noen rapport på hvor lenge Bailly vil være ute, men ersatteren hans den kvelden er ingen hvem som helst. Argentinske Mateo Musacchio ble av La Liga-ekspert Petter Veland omtalt som lagets aller beste spiller.

– Den beste og viktigste spillere er ute med skade, midtstopperen Mateo Musacchio. Han har slitt mye med skader denne sesongen, sa Veland til Liverpool.no i forkant av den første kampen, hvor Villarreal som kjent vant 1-0 etter scoring to minutter på overtid.

Ekstrem statistikk

At Musacchio er tilbake er dårlig nytt for et Liverpool som må score minst ett mål på Anfield for å ha sjanse til avansement på torsdag.

I går var argentineren tilbake fra start, da Marcelino gjorde 10 endringer fra laget som møtte Liverpool. Det ble likevel seier i derbyet mot Valencia, og de holdt i tillegg nullen. Trolig vil han også erstatte Bailly på Anfield på torsdag.

Villarreal har nemlig holdt nullen i 13 av 17 kamper 25-åringen har spilt denne sesongen. Laget har faktisk enda ikke tapt en eneste kamp der han har vært involvert, viser statistikk fra Petter Veland.

Totalt har laget sluppet inn åtte mål på 1293 minutter med han på banen. Det er ett mål per 162 minutter.