Har trent med tanke på en stopper-rolle

Liverpool har drillet Jose Enrique som midtstopper den siste drøye måneden.

Jose Enrique blir trolig en nødløsning som midtstopper når Liverpool gjester Exeter i FA-cupens tredje runde i kveld. En kamp som har avspark klokken 20.55.

Jürgen Klopp har trolig hatt spanjolen i tankene som back-up helt siden mannefallet blant klubbens faste midtstoppere startet tidligere i høst. Den 30.november fikk nemlig U21-manager Michael Beale beskjed om å benytte Jose Enrique som midtstopper i kampen mot Manchester United.

Dette var Jose Enrique sine første 90 minutter på veldig lang tid, og han klarte seg bra som stopper i en kamp som Liverpool vant 3-2.

– José spilte sine første 90 minutter på veldig lenge. Jeg ble bedt om å bruke ham som midtstopper, og det var ikke noe problem, for Jose har klart seg helt fint der på trening, sa Beale til Liverpool Echo den gangen.

På det tidspunkt hadde førstelaget både Joe Gomez og Mamadou Sakho ute med skader, mens Kolo Toure titt og ofte hadde slitt med småskader.

Dermed begynte Liverpool å la Jose Enrique spille midtstopper på treningene, noe som kommer godt med nå som samtlige midtstoppere i førstelagstroppen – Joe Gomez, Mamadou Sakho, Kolo Toure, Dejan Lovren og Martin Skrtel – er ute med skader. 

LES OGSÅ: Jose Enrique er ikke i Klopps planer