Holdt hjemmelaget inn i kampen

Simon Mignolet gjorde flere gode redninger i en forholdsvis tam affære på Anfield. Her er vår børs.

Mignolet Liverpools beste7Et par unødvendige returer i første omgang, men også våkent frampå på noen gjennomspill i første omgang. Kunne muligens ha tatt målet til Hazard. Holdt Liverpool inne i kampen med tre klasseredninger i andre omgang. Nok til at han fortjener bestemannsprisen i dag.
Clyne 6Villig til å være med framover og bidra offensivt. Problemet var bare at de røde var ganske så tannløse framover i dag.
Toure 7Sint på seg selv da han misbrukte en bra mulighet i andre omgang. Går godt i spann med Lovren og har spilt seg pent opp denne sesongen. Gjorde seg ikke bort mot Chelseas offensive skyts heller.
Lovren 7Kroaten er i form og takler så det smeller. Bidro også offensivt og prøvde seg både med brasse (!) og langskudd i første omgang. Må vente en sesong til på sitt første ligamål i rødt.
Moreno 7Virkelig på hugget i dag og gjorde venstresiden til sin i første omgang. Gode initiativ, men alt for ofte ble de ikke brukt. Litt mer borte i andre omgang.
Can 5Gult kort for en takling på Hazard. Ikke den sentrale spilleren han har vært i mange kamper denne sesongen. Var noe tamt over tyskeren denne gang. Pasningene gikk alt for ofte til spillere i blått.
Milner 6Kapteinen jobbet hardt for lønn og poeng, men var heller ikke så sentral som han pleier. Harde arbeidsforhold mot gode Chelsea-spillere på midten. Alt for ofte var duellvinnerne i blått. Gikk på benken et kvarter før slutt.
Lallana 6Heller ikke så bevegelig og gjennombruddshissig som han pleier. Mye av det offensive spillet gikk i sirup denne gangen. Lallana må ta på seg noe av ansvaret for det. Byttet ut et kvarter før slutt.
Coutinho 6Jobbet og slet og bød på noen lekre detaljer. Men alt for ofte ventet han med å spille ballen fra seg. Og da går alt for ofte ballene til motstanderen.
Firmino 6Veldig ujevn i prestasjonene. Stor det ene øyeblikket, helt borte i det andre. I denne kampen var han mest borte. Karakteren er svak.
Sturridge 6Sto bak Liverpools beste sjanser i andre omgang og holdt nesten på å overliste Begovic. Noe tamt over prestasjonene fra Sturridge også denne gang.
Benteke 0Fikk et kvarter og brukte overtiden på å heade inn et innlegg fra Ojo og touch fra Begovic i tomt mål. Reddet kvelden for de røde. Uavgjort mye bedre enn tap.
Allen 0Løp og slet det kvarteret han fikk. Gjorde at de røde fikk litt mer initiativ.
Ojo 0Kom inn for Toure to minutter før full tid. Rakk å få en kjempesjanse alene med keeper som gikk til innkast og legge inn til Benteke på utlikningen.