Hughes: – Vi kan skape store problemer

Dette hadde Stokes manager å si før semifinalen i ligacupen mot Liverpool.

Både Stoke og Liverpool kommer til tirsdagens semifinale i ligacupen etter tap i helgens Premier League-runde.

Stoke tapte 2-1 for West Brom, mens Liverpool tapte 2-0 for West Ham.

– Vi er frustrerte av helgens resultat. Vi gikk til kampen i god form, men falt under det nivået vi kan være på. Men vi kan ikke være for skuffet. Vi kan se tilbake, og se det i perspektiv. Vi har en en storkamp i morgen å komme tilbake på, sa Mark Hughes på mandagens pressekonferanse.

I ligacupen gikk Stoke videre på straffer mot Luton. Deretter ble det 0-1-seier borte mot Fulham, og nok en seier i straffesparkkonkurranse mot Chelsea, før de sikret plassen i semi-finalen med 2-0-seier mot Sheffield Wednesday. 

LES OGSÅ: Liverpool-duo ikke klare for Stoke-kampen

– Vi ønsker ikke å dra til Anfield uten sjanser. Hjemmeformen vår har vært god, og hvis vi spiller på det nivået vi kan, kan vi skape store problemer, mener Stokes manager.

Liverpool ønsker også å slå tilbake

Før tapet mot mannskapet til Tony Pulis, vant Stoke i en høydramatisk bortekamp mot Everton med 3-4 og Hjemme mot Manchester United med 2-0. 

I de siste møtene mellom Liverpool og Stoke, vant Liverpool serieåpningen 1-0 etter en perle av Philippe Coutinho. Lang verre gikk det på Britannia i siste kamp av fjorårssesongen da det ble 6-1-tap. Liverpool vant også 1-0 i hjemmekampen i serien sist sesong. 

LES OGSÅ: Mignolet vil la sinnet gå utover Stoke

– Liverpools sitt mål vil være å slå tilbake etter deres tap. Kampen har alt for å bli en god semi-finale, og det er en vi ser fram mot, sier Hughes. 

Hans lag er så godt som skadefrie, bortsett fra Shay Given. Men det er også usikkerhet rundt Geoff Cameron som fikk rødt kort mot West Brom. Stoke har anket avgjørelsen.

– Vi vil ha en indikasjon i løpet av kvelden om Geoff Cameron vil bli klar, sier Hughes.

OPPDATERING: Stoke har fått gjennomslag for at avgjørelsen var feil, og dermed er den amerikanske forsvarsspilleren klar for oppgjøret mot Liverpool tirsdag.  

LES OGSÅ: Dette sa Klopp på dagens pressekonferanse