I fin form foran sitt første sluttspill

Nathaniel Clyne håper han skal bli Englands foretrukne høyreback under EM i Frankrike.

– Jeg har fortsatt masse krefter igjen til å fortsette sesongen inn i en turnering, siteres 25-åringen av Sky Sports.

– Jeg er ung og skadefri, og forhåpentligvis vil jeg få mer erfaring gjennom å spille i dette sluttspillet, som blir mitt første sluttspill.

– Det var slikt som dette du drømte om som liten gutt, når du så England spille på TV. Så jeg ser frem til EM, som forhåpentligvis blir en god turnering for oss.

– Jeg var på ferie sist England spilte i et sluttspill, og jeg så kampene på TV på et hotell i Miami. Dette blir mye morsommere. Alle ønsker å spille for landet sitt.

To finaletap gir ekstra motivasjon

Clyne reflekterer over to finaletap med Liverpool denne sesongen, og mener det bare gjør ham mer sulten på suksess.

– Jeg tror det bare vil gi meg ekstra motivasjon til å gjøre det bra. Jeg har vært med på to finaletap, noe som selvsagt er skuffende, men det bidrar til å motivere meg til å gjøre det bedre, og forsøke å vinne denne gangen.

LES OGSÅ: Clyne styrket sine sjanser til startplass for England?

– Det er spillere som kjemper for en plass på EM-laget i alle posisjoner, noe som bare er sunt. Alle er på tå hev, og vil kjempe for sine plasser. Alle er sultne på suksess og opptatt av å komme med i troppen. Jeg tror alle kun fokuserer på å komme med i den endelige EM-troppen nå.

– Dessverre er det tre i dagens tropp som vil bli droppet, men konkurransen er sunn. Det vil bli trist for spillerne som ikke kommer med i troppen, men det var også mange spillere som ikke kom med i bruttotroppen. Vi har et sterkt lag, og forhåpentligvis vil vi gjøre det bra i EM.