Ingen FA-cup magi

Se hva engelske aviser skriver etter 0-0 mellom Liverpool og West Ham i FA-cupens fjerde runde.

«Et ungt Liverpool-lag matchet et sterkt West Ham-mannskap. Det ble ikke noe fyrverkeri denne gangen. Ingen overraskende slutt. Fra de store høyder etter 5-4 thrilleren mot Norwich og straffespark-triumfen over Stoke som sikret avansement til Wembley, kom Liverpool ned på jorda etter en kjedelig målløs forestilling mot West Ham på Anfield. Jürgen Klopps tro på ungdommen ble belønnet, da hans skyggelag presterte over all forventning mot et Hammers som stilte med sine beste. Følelsen av å være fornøyd ble dempet med vissheten om at Liverpool hadde kastet bort en strålende mulighet til å gå videre til femte runde i FA-cupen. De røde skulle ha feiret en seier de kunne være stolte av tatt i betraktning laget de stilte med. I stedet ble belønningen bare enda en kamp i et hektisk program på en dag da Klopp hvilte sine stjerner. Liverpool må tilbake til Upton Park enda en gang denne sesongen, for å spille en midtuke-kamp de gjerne kunne vært foruten.»
James Pearce, Liverpool Echo

«Liverpools omkamp mot West Ham gir Jürgen Klopp enda en sjanse til å lære, men det er for sent for Christian Benteke. Da ti minutter gjenstod var det ingenting som tydet på at vi ville få en avgjørelse, og Jürgen Klopp og Slaven Bilic slo av en prat ved innbytterbenken. En lang prat. Den type samtale du kan forestille deg at de tar sammen med en øl og en røyk. Kanskje debatterte de om det var bedre å avgjøre kampen i stedet for å spille på nytt i øst-London. Eller kanskje ikke. Cameron Brannagan har en friskhet i spillet og en god skuddfot, Joao Teixeira kan et triks eller to, og gi Joe Allen kapteinsbindet og han løper som en demon. Under Klopp er spillerne så opptatte av å løpe mange kilometer at det er vanskelig å se deres andre kvaliteter. Christian Benteke kommer dog aldri til å falle i managerens armer av utmattelse. Hans avslutninger er trolig et tegn på at selvtilliten er i ferd med å renne ut.»
Andy Dunn, Mirror

«West Ham fikk omkamp etter at Jürgen Klopps reserver ikke klarte å score i en skuffende uavgjortkamp på Anfield. Dette var FA-cupfotball med Premier League-håndbremsen på. To reservepregede mannskap foran tirsdagens ligarunde, som bare brukte akkurat så mye energi på denne kampen i fjerde runde som de respektive managerne turte. Det var ikke mye FA-cup magi denne kvelden.»
Sam Wallace, Telegraph