Ingen røde starter for England

Hvis en skal tro uefa.com. Nettstedet til arrangøren har satt opp den antatte startoppstillingen, inklusiv formasjon, til lagene som er med i Euro 2016.

Vi følger de 12 fra Liverpool som er med i Euro 2016.

Emre Can er med i troppen til en av favorittene Tyskland, mens Liverpool er best representert hos outsiderne Belgia og England. Simon Mignolet ventes å være keeper-reserve for Thibaut Courtois hos belgierne, men en kan hevde at alle de åtte utespillere fra Anfield både er kandidat for en startplass og kan falle utenfor.

Uefa.com har brukt sine korrespondenter til å sette opp det laget de tror åpner EM, og alle fra Liverpool faller utenom når det gjelder de tre nevnte nasjonene.

Emre Can får ikke plass på midtbanen eller en av backene til Tyskland, og Divock Origi og Christian Benteke er bak Romelu Lukaku i spisskøen til Belgia. For engelskmennene velges backparet fra Tottenham i Walker og Rose fremfor Clyne. Det blir en diamant på midten hvor Henderson med manglende kamptrening, Milner og Lallana ikke blir funnet verdig en plass, mens det blir satset på toppscorerne i Premier League i Kane og Vardy fremfor Sturridge.

Martin Skrtel og Joe Allen forventes å være sikre kort hos Slovakia og Wales, selv om sistnevnte kjemper med tiden for å bli spilleklar av en skade.

Belgia: Courtois; Alderweireld, Denayer, Vermaelen, Vertonghen; Nainggolan, Witsel; Mertens, De Bruyne, Hazard; Lukaku.

England: Hart; Walker, Cahill, Smalling, Rose; Dier, Wilshere, Alli, Rooney; Kane, Vardy.

Tyskland: Neuer; Höwedes, Hummels, Boateng, Hector; Kroos, Khedira; Müller, Özil, Draxler; Gomez.

Slovakia: Kozáčik; Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan; Kucka, Pečovský, Mak, Hamšík, Weiss; Ďuriš.

Wales: Hennessey; Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor; Ramsey, King, Allen; Bale, Robson-Kanu.