Innbytterne McLaughlin og Sinclair ordnet avansement

Liverpool U21 snudde 1-3 til 4-3 etter ekstraomganger, da Brighton ble slått i kvartfinalen i U21 PL Cup.

Brighton tok ledelsen 1-0 og var i føringen 2-1 til pause. De økte til 3-1 et kvarter ut i 2.omgang, men hele tiden kom Liverpool igjen. Alle tre målene kom etter dødballer, først etter et frispark, så ble det dømt straffe mot Jose Enrique og til slutt greide ikke Liverpool å klarere en corner skikkelig.

Den samme Enrique hadde utlignet til 1-1 da hans skuddforsøk gikk via en motspiller og rett i nettet.

Ryan McLaughlin kom inn etter 63 minutter og like etter hadde nordiren redusert etter et innlegg fra Jose Enrique.

McLaughlin var også sterkt delaktig i 3-3, da hans skuddforsøk havnet i beina til Jerome Sinclair som utlignet. Dette var like etter at Sinclair hadde kommet inn.

Til tross for rødt press mot slutten av de 90 minuttene ble det ekstraomganger. Tre minutter ut i 1.ekstraomgang avgjorde Liverpool, og igjen var det McLaughlin og Sinclair. Ryan stod for forspillet, mens Jerome satte ballen i nettet. Jerome Sinclair hadde senere også en avslutning i stolpen.

Liverpool er dermed klare for semifinalen i U21 Premier League Cup.

Liverpool: Bogdan, Randall, Enrique, Ilori, Maguire, Virtue (McLaughlin 63), Ojo, Chirivella, Lennon (Sinclair 75), Brannagan, Kent (Hart 105).