Irritert over billige baklengsmål

Jürgen Klopp var fornøyd med spillerne, men irritert over billige baklengsmål i oppgjøret mot Arsenal.

Liverpool spilte 3-3 hjemme mot Arsenal, etter en svært dramatisk avslutning på kampen der Joe Allen satte inn det siste målet i siste ordinære minutt. Jürgen Klopp jublet voldsomt etter utligningen, men etter kampen var han irritert over billige baklengsmål.

 

– I 60-70 prosent av kampen spilte vi veldig bra. Spillerne spilte bra og vi hadde sjanser. Vi skapte problemer for dem, og fikk målene, men slapp inn for billige mål dersom jeg skal være ærlig, sa Klopp til BT Sport etter kampen.

 

– Vi spilte en veldig god kamp, men trengte litt flaks for å få poeng her. Det var en spektakulær kamp. Vi kan være fornøyd når det var mot Arsenal, og et poeng er greit, men jeg følte en stund at vi burde vinne.

 

Han tok spesielt opp førstemålet, da Oliver Giroud lå nede med hodeskade etter en duell med Mamadou Sakho - men spillet fortsatte og Aaron Ramsey utlignet til 1-1.

 

– Giroud er på bakken, og vi ser mer påvirket ut av situasjonen enn Arsenal er, og det er ikke bra. Det var et enkelt mål for Arsenal. 

 

Mot slutten satte han inn Steven Caulker, og plasserte han helt på topp med Christian Benteke.

 

– Du kan ikke spille ditt beste pasningsspill i sluttminuttene, så vi brukte den lange ballen mot Benteke. Jeg kan ikke ignorere at enkelte ting i kampen ikke var bra, og vi skal snakke om det. Så videre til neste kamp.

 

Klopp fikk også spørsmål om skadesituasjonen.

 

– Vi har noen talentfulle spillere på benken, men det er ikke så lett å bruke dem til å endre denne kampen. Henderson kunne ikke trene skikkelig på grunn av hælen, men nå håper jeg at han kan trene. Adam (Lallana) må nesten alltid spille på grunn av situasjonen.

 

Han trekker også frem Roberto Firmino. 

 

– Begge målene til Firmino var strålende, og han spilte en veldig bra kamp. Vi gjorde mye bra, men du må gjøre det for å få et poeng mot Arsenal. Vi gjorde det, så det er bra!