Joe Allen dagens lille gigant da LFC vant i sør

SPILLERBØRS: Gode karakterer også til Ward, Ojo og Sturridge da det ble tre poeng mot Bournemouth.

Danny Ward 7– Med unntak av et par usikre opptredener i feltet gjorde han det meste riktig i sin debut. Meget god redning på en heading i 2.omgang og bemerket seg med gode utspill.

Connor Randall 6 – Var i fare for å få neseblod da han var med og avsluttet innenfor motstanderens 16-meter i 1.omgang. Hadde sikkert fått beskjed om å holde igjen, og defensivt stod han rimelig støtt.

Kolo Toure 6 – Hadde bra kontroll mot et ikke alt for farlig hjemmelag. Måtte ut med skade midtveis i 2.omgang, var det siste gang vi så Kolo med en liverbird på brystet?

Lucas Leiva 6 – Fikk jobben med å passe på aktive Joshua King, og greide seg rimelig bra med unntak av å bli vendt opp skikkelig ved en anledning. Tapte også en hodeduell rett foran mål som fort kunne gitt baklengsmål.

Brad Smith 6 – Fikk en ganske hektisk ettermiddag da nokså mye skjedde på hans venstreside. Ingen spesielle feil, uten at han vel heller ikke akkurat spilte seg noe nærere en startoppstilling.

Kevin Stewart 6 – Stewart har pondus, men får trekk for å miste ballen 2-3 ganger i farlig posisjon enten ved feilpasninger eller ved å prøve å holde for lenge på lærkula.

Joe Allen 8 – Da han vant en hodeduell dypt inne i eget straffefelt (som for øvrig ble avblåst) oppsummerte det en av banens minste, som etter vår oppfatning var kampens største. Høydepunktet var pasningen som spilte igjennom Sturridge foran det første stolpeskuddet.

Jordon Ibe 6 – Mykje av kvart fra Jordon, for å bruke sidemålet. Involvert i begge scoringene, og løftet seg litt etter det, men virker også til tider tafatt og uten selvtillit.

Roberto Firmino 6 – Scoret et mål og ga i minuttene etter noen antydninger om at han var i gang igjen, men likevel langt unna noen toppform.

Sheyi Ojo 7 – En dose flegma, kunst og overlegen selvtillit, og så er det fortsatt et stykke igjen til at det er mye som lykkes – men uten tvil den som stormer først i talentkøen.

Daniel Sturridge 7 – Til tider litt slurvete og halvhjertet, men en stor trussel når han setter på turboen og avgjorde i praksis kampen for Liverpool med sin oppfinnsomme avslutning med hælen og den strøkne headingen som ga 2-0.

Mamadou Sakho – Det første han gjorde var å nesten presentere King med en sjanse, men fikk delvis ryddet det opp igjen og var stødig da hjemmelaget til slutt fant ut at de skulle kaste frem folk mot slutten.

Divock Origi – Ga Liverpool litt mer tyngde på topp da han kom inn for Firmino. Er utvilsomt i form.

Adam Lallana – En annen som ga Liverpool mer offensivt etter sitt innbytte mot slutten, da kampen ble mer og mer åpen.