John Barnes til Porsgrunn

John Barnes kommer til Ælvespeilet i Porsgrunn, lørdag 7. mai kl.18.00. Det blir Beatles fra scenen og servering av «scouse».

Fra Liverbirds Skien har vi fått tilsendt følgene info:

"En Liverpool-helaften med John Barnes og røde venner. Fra scenen spiller Erik Damberg Beatles-låter. Inkludert i billetten er også middag, på en liverpoolkveld – scouse, selvfølgelig.

John Barnes – en av tidenes største Liverpool-legender. Vingen som i høydepunktet av karrieren ble sett på som verdens beste fotballspiller av mange.

Som den første stjerna med annen hudfarge enn hvit på Liverpool FC og som en av de første farga spillerne på det engelske landslaget, har han en spennende historie å fortelle. John Barnes spilte 10 år på Liverpool FC, klubben som er på lista over verdens største merkevarer. Han er et av de klokeste, mest reflekterte fotballpersonlighetene fra Premier League. Det er bare å glede seg til å lytte til ham om glanstida, om vinnerkultur, om motivasjon, om lagbygging og om lojalitet.

Ragnhild Lund Ansnes konferansier

Ragnhild Lund Ansnes har vært programleder i NRK i en årrekke. De siste sju årene har hun skrevet tre bøker, «Liverpoolhjerter» om hva fotballen gjør med fansen, «Liverpoolhelter» om hva fotballen gjør med spillerne og «Liverpoolkapteiner» om mellomlederen i fotballen – om ledelse og lidenskap.

Ragnhild, som delvis bor i Liverpool, vil lede oss gjennom kvelden (dagen) og gi oss en reise inn i musikken, historien, kulturen og fotballmagien til Liverpool.

Billetter

Arrangementet på Ælvespeilet lørdag starter kl.18.00.

For billetter ta kontakt med Jørn Westli (40411545) eller gå inn på Ælvespeilet sine sider.  

Møt på The Blind Dog først

Liverbirds Skien vil oppfordre til å møte opp på The Blind Dog i Skien kl.15.30 denne dagen. Vi arrangerer en Quiz med mange fine premier, det blir tid til fotball-prat, oppdatering på Premier League kamper og ikke minst godt drikke. God pris på Carlsberg og Carling. Møt opp og få en god start på en fantastisk kveld.

Mvh Liverbirds Skien og Ælvespeilet.