Liverpool U21:Beale godt fornøyd med første treningskamp

Jake Brimmer var de rødes målscorer da Liverpool U21 spilte 1-1 mot SG Sonnenhof Grossaspach fra 3. Bundesliga.

16. jul 2016 kl 20.09 Einar Kvande

Tyskerne tok ledelsen i første spilleminutt, men australieren utlignet på en flott volley etter godt forarbeid av Brooks Lennon og Joe Maguire.

Brimmer var også nær ved å vinne kampen for Liverpool med en suser fra 30 meter.

– Sonnenhof kom på sjuendeplass i 3. Bundesliga i fjor, og har en gjennomsnittsalder på 26 år, så vi slet med å matche dem på fysikken, forteller U21-manager Michael Beale til Liverpoolfc.com.

– Dette var deres femte treningskamp for sommeren, mens det var den første for oss, så vi visste det ville bli en tøff kamp, legger han til.

– Vi slapp inn et mål i første minutt, etter en flott lagscoring, og måtte ri av stormen de første tjue minuttene, da vi ikke klarte å håndtere deres fysisk tøffe og intense spill.

– Vi spilte oss dog gradvis inn i kampen, og Jack Dunn hadde en god sjanse som ble reddet. Vi produserte 2-3 gode angrep, som burde ha gitt oss et utligningsmål.

– Herbie Kane hadde en god kamp, og både han og Bobby Adekanye produserte sjanser for laget i andre omgang, som kanskje burde ha gitt oss seieren.

– Utligningsmålet var en god avslutning av Jake, etter et veldig godt angrep.

– Totalt sett var dette en utmerket preseason-kamp, mot en fysisk sterk motstander, med spillere som både er eldre og som er kommet lenger i oppkjøringen enn vi er.

– Dette er den type kamp vi hadde likt å spille jevnlig, hvor spillerne virkelig ble satt på prøve. Vi har områder vi må bli bedre på, men som et utgangspunkt er jeg godt fornøyd. Vi har trent veldig hardt under vår treningsleir i Tyskland, avsluttet Beale.

Liverpools lag i første omgang: George, Whelan, Maguire, Jones, Brewitt, Virtue, Lennon, Phillips, M Gomes, Hart, Dunn.

Liverpools lag i andre omgang: George, Lewis, Arroyo, Jones (Brewitt). Maguire (Hart), Virtue (Phillips), Adekanye, Brimmer, Kane, Lennon (M Gomes), T Gomes.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]