Beskriver sommertreningen som intensiv

Men Dejan Lovren er sikker på at Liverpool-spillerne vil få godt betalt for hardkjøret når sesongen starter.

17. jul 2016 kl 11.07 Einar Kvande

Liverpool-spillerne har trent hardt siden den 2.juli, og etter to uker med blodslit skal man i ettermiddag ut i sin tredje treningskamp for sommeren, mot Wigan på DW Stadium.

– De spillerne som var med i fjor, og som er her nå, vet at Jürgens treningsøkter alltid er intensive, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

– Jeg er vant til dette, og synes det er bra, fordi kampene også er intensive. De går ikke i sakte film. Det er normalt at tempoet er høyt. Du trenger kraft og styrke, og det er nå vi skal jobbe hardt for å få det, slik at det blir mye lettere når sesongen starter, legger kroaten til.

– Kroppene våre vil bli vant til den intensive treningen. Alle er fortsatt i fin form, og det er bra.

Lovren spilte første omgang i 5-0 seieren over Fleetwood Town onsdag kveld.

– Etter 35 minutter begynte jeg å kjenne det, men slikt skjer. På denne tiden av året skal du kjenne det. Det handler om å presse seg selv når du er en toppspiller.

– Vi hjelper de nye spillerne

Lovren tror at de nye spillerne i troppen, Loris Karius, Joel Matip, Sadio Mane og Marko Grujic, vet hva som forventes av dem.

– Du trenger ikke fortelle dem det. De vet hvilken klubb de er kommet til, og vet hva folk forventer av dem. De har også sett kampene våre på TV. Så de vet alt om klubben. Men vi er her for å hjelpe dem med å bli vant til sine nye omgivelser raskere. Det har gått veldig bra så langt, sier midtstopperen.

– Alle forandringer er vanskelig til å begynne med. Jeg vil hjelpe dem slik at det skal bli enklere, slik folk hjalp meg da jeg kom til klubben. Dette er helt normalt. Det er en prosess, der vi alle hjelper hverandre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]