Brannagan er ikke til salgs

Liverpool har avslått en henvendelse fra Wigan angående Cameron Brannagan. Unggutten forventes i stedet å skrive under en ny og langvarig kontrakt med LFC.

5. jul 2016 kl 13.30 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo har LFC har avvist en henvendelse fra Wigan Athletic, som skal ha vært villig til å betale i overkant av £1M for å sikre seg klubbens unge midtbanespiller Cameron Brannagan.

Middlesbrough skal tidligere ha undersøkt situasjonen til Brannagan, men fra Anfield er meldingen om at spilleren verken blir solgt eller er tilgjengelig for utlån.

Det at forrige sesongs siste ligakamp mot West Bromwich sørget for at Brannagan startet sin femte kamp for Liverpool, skal ha medført at en klausul ble utløst som gjør at kontrakten til 20-åringen kan forhandles på nytt. Det er ventet at partene over de nærmeste ukene kommer sammen og at Cameron Brannagan vil godta en forbedret og langvarig avtale på Anfield.

Spilleren opprinnelig fra Manchester ventes å få mye spilletid under de første pre-season kampene, som starter med kamp mot Tranmere førstkommende fredag. Ikke minst siden midtbanekollegaer som Jordan Henderson, James Milner, Emre Can og Joe Allen har eller har vært opptatt med spill i Euro 2016 og ikke vil være tilbake på Melwood med det første.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]