Gerrard: Vi må stå bak Henderson

28. jul 2016 kl 13.08 Lars Frøsland

Gjengen bak podcasten og nettsiden The Anfield Wrapmøtte Steven Gerrard i forbindelse med pre-season-kampen i California i dag morges. Hans kaptein-arvtager Jordan Henderson ble diskutert.

Liverpool-legenden er helt klar i sin tale. Han mener man må stille seg bak Henderson, gi ham tillit og støtte ham.

Dette blir en viktig sesong for Jordan. Vi må alle stå bak ham. Manageren, staben og fansen, sier Gerrard til TAW.

Fjoråret var tøft for Henderson. Han slet med en skade som holdt ham ute lenge og som påvirket ham når han spilte. Mange har vært kritiske til den tidligere Sunderland-spilleren, men Steven Gerrard er ikke i tvil om at Henderson blir viktig for Klopp:

– Han hadde et vanskelig fjorår med alle skadene. Det påvirker selvtilliten. Jeg har vært der selv. Når man sliter med skader og det kommer andre spillere inn som gjør det bra… Folk begynner å tvile på deg, og sier man kanskje bør selges. Hvis vi alle står bak Henderson, og han finner toppformen, vil han bli en stor ressurs for Klopp, uttaler Gerrard.

Foreløpig er det ikke noe som tilsier at Jürgen Klopp vil ta fra Henderson kapteinsbindet, selv om enkelte på sosiale medier har antydet at det vurderes.

Henderson fikk noen minutter for England i EM, og var i dag tilbake for Liverpool. Han ble byttet inn i andre omgang, og gjorde sakene sine bra.

– Jeg håper han starter sesongen sterkt, og finner selvtilliten. Jeg tror han blir en viktig spiller for oss. Jeg vil at alle skal stå bak ham og gi ham sjansen, konstaterer Gerrard.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]