Godt førsteinntrykk for Kornmayer

Liverpools nye fysiske trener, Andreas Kornmayer, har en god følelse etter sine første økter på Melwood.

5. jul 2016 kl 14.35 Torbjørn Flatin

Til Liverpool Echo sier Andreas Kornmayer at han er meget fornøyd med de første dagene under pre-season. Noen av spillerne kom tilbake fra ferie sist lørdag, og kjøres nå hardt flere ganger daglig av tyske Kornmayer, med en fortid i Bayern München.

- Under de første øktene er det viktig at en også får følelsen av å bruke ballen igjen. Opplegget er ikke bare satt opp av meg, men av trenerstaben som helhet, forklarer Kornmayer. – Vi har noen temaer, og det er klart at utholdenhet er et av dem, og hvis vi kan blande dem med å spille fotball da er vi inne på en god vei.

- Først og fremst må jeg lære meg spillerne å kjenne. Få sjekket alle og se hvor de står. Siden kan vi arbeide med dem og sette opp et program for hver enkelt, og troppen som helhet.

- Jeg har sett fram til å komme hit og arbeide her. For å være ærlig var det aldri en avgjørelse jeg behøvde å tenke lenge på. Jeg ble veldig imponert over det Klopp sa til meg og at klubben ønsket meg.

- Det første dagene har gått utmerket. Jeg har en god følelse, å komme fra leiligheten til Melwood, alt ser bra ut. Jeg trives virkelig her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]