– Har stor tro på Grujic

Marko Grujic imponerte i Liverpool-debuten mot Fleetwood Town, og Jürgen Klopps assistent, Peter Krawietz, er blant de som har stor tro på serberen.

15. jul 2016 kl 11.05 Einar Kvande

Grujic skaffet Liverpool et straffespark og scoret et mål i løpet av de 45 minuttene han var på banen mot Fleetwood Town.

– Vi er veldig, veldig optimistiske når det gjelder Marko. Og det skyldes ikke bare onsdagens forestilling. Vi kjente selvsagt godt til ham fra før, sier Krawietz til Liverpoolfc.com.

– Han fikk en god start, og nå er vi ved det punktet hvor vi kan begynne å jobbe med ham, og utvikle ham videre, legger han til.

– Han har mulighet til å spille i flere ulike posisjoner på midtbanen. Han er en ung spiller, som må venne seg til Premier League og spillestilen her. Vi vet vi trenger store, sterke spillere. Han har alle muligheter til å tilpasse seg raskt.

HOLDT BURET RENT
HOLDT BURET RENT  Loris Karius har ikke sluppet inn mål i noen av de to treningskampene som er spilt til nå.

Må bli vant til engelsk spillestil

Krawietz tror også at målvakt Loris Karius blir en nyttig tilvekst for Liverpool. Tyskeren har holdt buret rent i de to treningskampene han har spilt til nå.

– Dette er et godt tegn for klubben og oss. Det er selvsagt et godt tegn for ham også. Han er klar til å jobbe og tilpasse seg klubben. Han vil forsøke å utvikle seg og bli vant til spillestilen her raskt. Han må bli vant til alt som kreves av en målvakt i engelsk fotball.

– Vi er veldig glade for at han er her, og vi er glade for at vi får jobbe med ham i denne oppkjøringsperioden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]